Gdje za vikend

Taman uoči Uskrsa: Veliko predstavljanje domaćih OPG-ova na zagrebačkom Bundeku

 Ayimages/Getty Images
Ovo je savršena prilika da nabavite zdrave, ekološki uzgojene i kontrolirane namirnice za vaš uskršnji stol

Ljubitelji ste domaće hrane? Volite kupovati kod provjerenih proizvođača? Onda će vas razveseliti vijest kako je ovog vikenda zagrebački park Bundek prava adresa za vas. Ondje tvrtka ABC rent od 31. ožujka do 2. travnja organizira njihov prvi sajam OPG-ova pod sloganom "Zdravo je pravo", na kojemu će izlagati više od 70 izlagača iz cijele Hrvatske (Slavonija, Dalmacija, Prigorje, Međimurje, Zagorje…). Bit će to spoj gastronomske tradicije, kvalitete, proizvoda ekološkog i kontroliranog porijekla te održivosti.

Svaki dan od 10 do 18 sati posjetitelje očekuje bogata ponuda izlagača: jaja, razni suhomesnati proizvodi, mliječni proizvodi, proizvodi od meda, voće i povrće, zimnice, ajvari i razni začini, konzervirano povrće i voće, začini, sadnice, razne rukotvorine i još mnogobrojna iznenađenja.

image

Voće, povrće, zimnica, slastice, likeri... u ponudi će biti za svakog ponešto

Lisovskaya/Getty Images/istockphoto

Najavljen je i bogat kulturno-umjetnički program kroz sva tri dana, a mališani će uživati u dječjim igrokazima i u prikazu rada nekadašnjih starih zanatlija poput mlinara, kovača, kožara. Također, moći će se provozati i na starinskom vrtuljku s košarama. Zabavljat će ih i tete iz dječje igraonice "Šareni balon" koje će s djecom crtati, ali i izrađivati korisne predmete od voća i povrća… Uz Udrugu "Žaruljica" mali posjetitelji naučit će izrađivati ekološki sapun te oslikati svoju platnenu vrećicu za dućan.

image

Sajam traje od od 31. ožujka do 2. travnja

Guvendemir/Getty Images/istockphoto

Za dobar zalogaj i predah od razgledavanja sajma pobrinut će se catering, ali i neki izlagači koji će pripremiti palačinke, fritule, koktele, prirodne sokove...

Ako još niste nabavili, a želite domaće namirnice za uskršnji stol ili poklon za Uskrs, ovo je savršena prilika da na jednom mjestu nabavite zdrave, ekološki uzgojene i kontrolirane namirnice. Upravo to je i osnovna želja organizatora - da kupci pronađu svoje trajne opskrbljivače zdravim i ekološkim proizvodima, ali i da svi izlagači pronađu svoje redovne konzumente.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 19:53