EVO KAKO SUDJELOVATI

"Tiha aukcija" restorana ManO2: Nude večeru za dvoje, a sav prihod donirat će za pomoć Ukrajini

 Mario Kucera/ Darko Tomas/Cropix/
"Željeli bi se uključiti u akciju podrške i pomoći onako kako najbolje znamo. Kuhajući", poručili su iz zagrebačkog restorana

Iz zagrebačkog restorana ManO2 danas su na društvenim mrežama objavili kako se uključuju u akciju podrške i pomoći Ukrajini te kako su zato odlučili pokrenuti "tihu aukciju". U svojoj su objavi pojasnili kako će od danas, 3. ožujka pa sve do 10. ožujka u 12 sati zaprimati ponude za gastro doživljaj u restoranu smještenom na zagrebačkoj Radničkoj ulici.

image
Darko Tomas/Cropix/

Svojim gostima i svima koji odluče sudjelovati u aukciji, a na kraju i ponude najviši iznos, nude dvije večere za dvoje ljudi (ukupno četvero ljudi) koje uključuju degustacijski meni i sparivanje s vinima. Početna cijena večere je 2000 kuna i to je ujedno i najmanja ponuda koju možete dati. Dodali su i kako se zainteresirani mogu nadmetati putem e-maila ili telefonski, a uz iznos koji nude, potrebno je ostaviti i osobne podatke.

"Dakle, za 2 puta po dvije osobe koje ponude najveći iznos pripremit ćemo naš veliki degustacijski menu s wine pairingom i sav novac koji skupimo od Vaših (pobjedničkih) ponuda na aukciji uplatiti ćemo na račun UNICEF-a kao podršku njihovim potrebama u Ukrajini i akciju 'Djeca Ukrajine trebaju našu pomoć'", napisali su u svojoj objavi na Instagram profilu.

image

Chef Hrvoje Kroflin (ManO2)

Mario Kucera/

Termin večere može se naknadno dogovoriti s chefom restorana ManO2 Hrvojem Kroflinom i iskoristiti se može do kraja ove godine, poručili su.

"Podržite nas u ovoj humanitarnoj aukciji da koliko možemo pomognemo ukrajinskoj djeci. Hvala svima unaprijed na vašoj velikodušnosti", poručili su na kraju iz jednog od najboljih zagrebačkih restorana.

Više informacija potražite na društvenim mrežama restorana ManO2.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:14