Zlatne kapljice

Tradicija se ne smije prekinuti: U Daruvaru održani Dani Piva koji će se još dugo pamtiti

 Press
Manifestacija je imala i humanitarni karakter te je uručena donacija udruzi Korak Dalje Daruvar

Usprkos kišnim najavama, protekli vikend u Daruvaru bio je sjajan! Osim sunca koje se sramežljivo pojavilo a potom zasjalo u punom sjaju, zaiskrile su i zlatne kapljice Staročeškog piva na tradicionalnim Danima Piva. Osim dobre zabave, koncerata i ukusne hrane, zlatna kapljica Staročeškog piva predstavljena je u novom ruhu, sa kojim nastavlja tradiciju najstarijeg hrvatskog pivskog branda.

Nasmijana lica u zabavnom kutku pokazala su nam kako se zabavlja uz pivsko kuglanje, kako pravi pivoljupci nose krigle i još mnogo toga. One najmlađe razveselio je facepainting kutak u kojem su u trenu mogli postati prinčevi i princeze, grofovi i grofice. Za razgibavanje i pripremu za subotu punu plesa i zabave, na programu je bila Beer Yoga u kojoj su sudionici mogli vidjeti i isprobati kako je to vježbati yogu s omiljenim pivom.

image
Press

U večernjim satima, kada se sve malo smirilo, okupljene su zagrijali koncerti fantastičnih Stela i Kometi, Cota G4, The Cat Paws, a atmosferu je na kraju zapalila Vatra i Ivan Dečak.

Pivovara Daruvar pokazala je primjerom kako brine o lokalnoj zajednici, jer je osim vrhunske zabave koja je bila poklon i zahvala građanima za čuvanje tradicije Daruvara, svečano predana i donacija udruzi Korak Dalje Daruvar sa namjerom pomaganja i podrške predanom radu sa njihovim štićenicima.

image

Grupa Vatra

Press

Ovom manifestacijom Daruvar postaje jedna od glavnih destinacija pivoljubaca diljem Hrvatske, a Staročeško pivo svojim novim izgledom i dobro znanom kvalitetom nastavlja tradiciju vrhunskog piva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2023 22:03