Trebate li brzo, ukusno i zdravo osvježenje - smoothie je pravo rješenje!

Saznajte kako pripremiti savršene smoothije!

Neupitne popularnosti diljem svijeta, domaći smoothie sokovi sve su češća okrijepa i kod nas. Iako se na prvu čini da je riječ o nasumično nabacanom voću i povrću, miksanom u blenderu, priprema smoothiea ima svoja jasna pravila. A koja su to pravila i kako pripremiti savršeni smoothie, saznajte u infografici u nastavku!

Zeleni smoothiji ne samo da su ukusna piće, nego su i višestruko zdravi za vaš organizam. Njihovo bogatstvo vlaknima pomaže u održavanju probavnog sustava vašeg tijela, osvježavaju i nakon njihove konzumacije se osjećate svježi i puni energije! Napravite svoj zeleni smoothie sa Ledo špinatom! Sve je u videu ispod!

Oni koji su veći ljubitelji voćnih smoothija će doći na svoje sa ovim smoothijem od Ledo šumskog voća. Voće ne morate odmrzavati, a ovi smoothiji su prava mala elektrana zdravlja. Kako ga pripremiti pogledajte u videu.

Eksperimentirajte! Voda, voće i povrće je sve što vam je potrebano za dobar smoothie. Igrajte se i s tekućinom koju stavljate u smoothije, to može biti voda, kokosovo mlijeko, bademovo mlijeko… Voće i povrće su vam s Ledom još dostupniji u svakom godišnjem dobu.

Više recepata za ukusne smoothije pronađite ovdje!

%CODE1%

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:46