Tridesetak okusa smrznutih jogurta zamijenit će sladoled

Ivana Debelić i Nikica Gotovac od obožavanog jogurta žele napraviti novi gastro hit

U centru Zagreba, kod Cibonina tornja, nedavno je otvoren Twist Frozen Yogurt u kojemu se možete osladiti i rashladiti smrznutim jogurtom sa 30-ak različitih dodataka. Osvježavajući poput sladoleda, osvojit će i one koji možda nisu zagriženi ljubitelji jogurta.

Dva tipa jogurta, obični i grčki koji je nešto kremastiji, a uskoro i natural zaslađen samo fruktozom, poslužuju se s raznim svježim voćem, orašastim plodovima, kokosom, vanilijom, medom, čokoladom, keksima, voćnim pireima, po vašem izboru. Kombinacija je uistinu puno, sve namirnice su provjerenog porijekla i dolaze uglavnom od hrvatskih proizvođača.

Šarolika ponuda

Na ideju o otvaranju jogurt bara došlo je dvoje prijatelja, Ivana Debelić i Nikica Gotovac, koji sebe nazivaju jogurtoljupcima i koji su htjeli svoj omiljeni napitak ponuditi u nešto drugačijem izdanju, smrznutom, što je već godinama vrlo popularno u inozemstvu.

– Vrlo smo zadovoljni reakcijama naših kupaca kojih je iz dana u dan sve više, neki su se već zakačili na naše jogurte i svakodnevno dolaze po svoju dozu.

Osim jogurta, imamo i smoothije koji se rade s jogurtom, voćem i raznim drugim dodacima, a s njima je idealno započeti dan jer dugo drže sitima. Lagani su, a od njih se puca od energije – kažu Ivana i Nikica. Nude i vafle, palačinke, brownieje, naravno sve s jogurtom, a ovdje možete popiti i finu kavu, milk shake i svježe cijeđeni sok.

Uvijek svježe

– Nastojali smo ponuditi svega pomalo kako bi svatko našao nešto za sebe -nadovezuju se.

Ovaj dvojac uskoro otvara jogurt barove u Osijeku, Dugom selu i Trogiru, a za zimske mjesece planiraju u ponudu uvesti i različite tople preljeve. Svakodnevno se sve priprema svježe, pred kupcima, ništa ne stoji, a nekad treba malo i pričekati dok vam djelatnici, naprimjer, smute omiljeni smoothie, no užitak je zajamčen. Biti će tu još iznenađenja, a na vama je da ih otkrijete. Dok ih ne posjetite, bacite oko na njihovu stranicu: www.twist.com.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 00:26