Novo u ponudi

U centru Zagreba sad možemo uživati i u originalnoj austrijskoj Sacher torti

 Ivana Dobrovoljec
Nedavno otvoreni street bar u Frankopanskoj osvježenje je na sceni

Grad Zagreb često krije iznenađenja za one koji žele uživati u gastronomskom iskustvu. Tako u njih možemo uvrstiti i nedavno otvoren L‘erotic Street Bar koji u ponudi ima raznolik izbor hrane, pića i kave. Tako je ovaj street bar, na adresi Frankopanska 14, mnoge već na prvu osvojio i atmosferom i ponudom koja se razlikuje od sličnih lokala u gradu.

image
Ivana Dobrovoljec

Ipak, ono po čemu se ovaj jedinstveni koncept izdvaja je ponuda kave. Ovdje, naime, imaju 8 vrsta i okusa kave, a prilikom pripreme najpopularnijeg napitka na svijetu, ne koriste aromatizirane dodatke, već kavu prže s dodatkom lješnjaka, čokolade, vanilije i karamele.

image
Ivana Dobrovoljec

Za ljubitelje slatkih delicija, u ponudi je i originalna Sacher torta iz Austrije, čokoladna slastica koja okusom u Zagreb donosi i dašak austrijske prijestolnice, Beča. U ponudi su još tost i kroasani te salate s egzotičnim voćem. Poke s lososom i tunom dostupan je petkom, a subotnju ponudu obogatili su kombinacijom koktela i finger food zalogaja.

image
Ivana Dobrovoljec
image
Ivana Dobrovoljec

Mnoge će zanimati i kako ovdje imaju "dodatni bonus", jer svaka kupnja u L’erotic Street Baru donosi 10% popusta u trgovini začinima, L’erotic_House of spices and bar. Mjesto je to koje u ponudi ima velik izbor dehidriranog voća i dekorativnih začina za koktele, ali i veliki izbor začina za slatka i slana jela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:42