IDEM PO KRUH

U Pazinu osvanuli prvi aparati za prodaju kuha koji će se puniti dva puta dnevno

 Panissimo Facebook
U Pazinu su postavljena dva aparata na kojima zainteresirani svakodnevno mogu kupiti svježi kruh pekarnice Reginex

Pazinska tvrtka za proizvodnju i distribuciju pekarskih i slastičarskih proizvoda Reginex ovih je dana postavila svoja prva dva aparata za prodaju kruha. Ovo je ujedno i prvi samoposlužni automat u zemlji na kojem se mogu kupiti svježe pečeni pekarski proizvodi, piše Glas Istre. Dodaju i kako je u pitanju veliki novitet u načinu distribucije i prodaje pekarskih proizvoda, posebice u doba kada svakodnevno slušamo informacije o važnosti pridržavanja epidemioloških mjera.

Aparat su prozvali krušnom stanicom i dali mu ime Panissimo, a za Glas Istre iz Reginexa su objasnili i kako će se automati puniti dva puta dnevno njihovim najtraženijim proizvodima poput domaćeg bijelog kruha, kroasana, baguetta, bučinog i kukuruznog kruha. Za sada su aparate postavili na autobusnom kolodvoru u Pazinu te u Novom naselju, a najavili su i kako uskoro planiraju širenje i na ostatak istarskih gradova i mjesta.

Iz Reginexa za Glas Istre rekli su i kako će se na Panissimo krušnim stanicama moći kupiti isključivo njihovi proizvodi, proizvedeni od prirodnih sastojaka te pripremljeni na tradicionalan način.

"Svi se proizvodi rade prema našim provjerenim recepturama, od domaćih sirovina i uz puno ljubavi, a na temelju 30-godišnjeg iskustva. Također, u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama, ali i kao dio naše garancije kvalitete i svježine proizvoda, svaki će artikl biti umotan u zaštitnu foliju", rekao je za Glas Istre Paolo Radoš iz Reginexa.

Reginexovi proizvodi, osim na krušnim stanicama Panissimo, mogu se kupiti i u pekarama u Pazinu te Rovinju. Sve informacije možete potražiti na društvenim mrežama Panissimo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 20:45