Pomogni susjedu

Ugrabite mjesto na ekskluzivnoj humanitarnoj večeri u organizaciji Ane Roš za pomoć nastradalima u poplavama

Možete odabrati večeru uparenu s vinima ili bezalkoholnim pićima, a sva sredstva idu u dobrotvorne svrhe

U ponedjeljak, 4. rujna, po prvi put će snage udružiti sva tri tima jedne od najboljih chefica svijeta Ane Roš, odnosno njeni suradnici iz restorana Hiša Franko**, pop-up bistroa Ana i slon i pekarnice Ana, te skuhati ekskluzivnu humanitarnu večeru potaknutu razornim poplavama koje su posljednjih tjedan dana učinile veliku materijalnu štetu i odnijele više života slovenskih građana.

image
Marko Miscevic/Cropix/Cropix

Ulaznice za večeru ići će na aukciju u idući ponedjeljak, 14. kolovoza, a početna cijena menija uz vino ili bezalkoholna pića je 520 eura po osobi. Broj mjesta je ograničen, a sva prikupljena sredstva, zajedno s novcem koji tim već prikuplja, ići će obitelji koja je izgubila sve u vremenskim nepogodama koje su posljednjih dana pogodile dijelove susjedne Slovenije.
image

Ana Roš povodom otvorenja butik pekarne Ana u centru Ljubljane u listopadu 2022.

Ivana Nobilo/Cropix

Iz Hiše Franko poručuju da održana večera neće biti kraj njihove geste, nego da će pratiti odabranu obitelj u budućnosti i pomagati im dok se njihov život ne vrati u normalu. Sva sredstva će ići na dobrotvorni račun Ane Roš i njenog supruga, otvoren u slovenskoj organizaciji Karitas još povodom njihovog vjenčanja održanog početkom godine. Za više informacija o večeri pratite službenu stranicu Hiše Franko, kao i društvene mreže sva tri projekta Ane Roš, Hiše Franko, bistroa Ana i Slon i pekarne Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:21