Hvalevrijedna akcija

Ukusnim dražejama Dražena Zeljkovića iz brenda Chozen pomozite u borbi protiv raka dojke

Muzej čokolade Zagreb svojim djelovanjem cijeli listopad podržava Udrugu Sve za Nju, a donirat će i sve prihode od prodaje Chozen dražeja

Listopad je tradicionalno mjesec posvećen promicanju svijesti o učestalosti raka dojke i važnosti redovitih kontrola, a svaka riječ podrške i poticaja zlata vrijedi, pogotovo ako je upućena u pravi trenutak. Upravo zato kroz cijeli mjesec u Muzeju čokolade Zagreb u Varšavskoj posjetiteljicama dijele letke s uputstvima za samokontrolu dojki, a brojnim aktivnostima podržavaju i Udrugu Sve za Nju.

image
Karlo Jelić

Osim što su na Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, 7. listopada, odvojili dio prihoda za donaciju, s čokolatijerom Draženom Zeljkovićem iz brenda Chozen dogovorili su i slatku suradnju. Zeljković je za ovu prigodu osmislio dražeje Đumbir u ruby čokoladi, proizvod koji se ekskluzivno prodaje samo u trgovini u Muzeju čokolade Zagreb.

image
Karlo Jelić

"Udruga Sve za Nju osnovala je Centar za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka u kojem želi pomoći oboljelim ženama, članovima njihovih obitelji i bliskim osobama. Zahvaljujući podršci građana i tvrtki provode važne aktivnosti za poboljšanje kvalitete života žena oboljelih od raka. Mi im u tome želimo pomoći kako bi što više žena koje trebaju njihovu pomoć moglo istu i dobiti pa smo se u listopadu posvetili aktivnom prikupljanju donacija za ovu udrugu", objasnila nam je Ružica Božić Cerovac, direktorica i osnivačica Muzeja čokolada Zagreb.

"S obzirom na to da imamo dobru suradnju s Muzejem čokolade, odlučili smo prisustvovati i podržati ovu hvalevrijednu akciju. Cijela akcija obuhvaća ružičastu boju pa smo se tako i odlučili za ruby čokoladu koja je baš zbog boje i okusa posebna. Ruby nam daje tu malinastu notu, a đumbir je odabran baš zbog ljutine koju daje. Ta kombinacija nam se svidjela i odlučili smo u tom smjeru otići", ispričao nam je Dražen Zeljković iz Chozena i dodao: "Osobno obožavam đumbir (koji sam zapravo zavolio kada sam živio u Norveškoj), a za Chozen radim bombone s đumbirom od samog početka, iako u bombonima đumbir kombiniram s yuzuom. Na taj način smo spojili signature Chozen okus s rubijem. Ovo je prva ovakva akcija u kojoj Chozen sudjeluje i sigurno nije zadnja! Drago nam je da pridonosimo cijeloj akciji".

image
Karlo Jelić

Dražeje su vrhunske kvalitete, bez nepotrebnih E-brojeva, a đumbir je obliven samo finom belgijskom ruby čokoladom. Svi koji žele podržati akciju svoju donaciju mogu uplatiti na žiro račun Udruge Sve za Nju (broj računa: HR0423600001501879525), a budući da sav prihod od prodaje dražeja također ide spomenutoj udruzi, možete svratiti i do trgovine Muzeja čokoklade Zagreb u Varšavskoj 5 u Zagrebu i kupiti vrećicu dražeja.

image
Muzej čokolade Zagreb
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:48