VIDEO PRILOG - DOBRI RESTORANI 2019

UPOZNAJTE CHEFA GODINE: Hrabar, uzbudljiv i beskompromisan chef koji postavlja nove standarde kreativnosti!

 Marko Miščević
Tvrtko Šakota je proglašem chefom godine za 2019. godinu

Još od Makronove, preko Mundoake, RougeMarina, Xata, zatim angažamana u Brokenshipsu, koji je zauzeo visoko drugo mjesto u kategoriji restoarana kreativne urbane kuhinje, pa sve do Nava, u kojem je prvi put u karijeri svoj na svome, Šakotina prisutnost na restorantskoj sceni uveijk je bila pod povećalom.

Iako zagrebački Nav odlukom žirija nije ušao u izbor Dobri restorani 2019., jer radi tek šest mjeseci, njegovo je otvaranje bio događaj godine na restorantskoj sceni. Svi su odmah željeli rezarvirati stol, svi su htjeli iznijeti svoje mišljanje, a većinom su to bili panegirici.

Marko Miščević

I kolege su dolazile vidjeti što je to kod Tvrtka novo. Zašto je Šakota toliko važan na našoj sceni? Prije svega, zbog redefiniranja moderne hrvatske kuhinje i postavljanja novih standarda kreativnosti. Iako je oduvijek inzistirao na najkvalitetnijoj domaćoj namirnici, danas su u njegovim jelima više nego ikad zastupljene varijacije na domaće teme. Tvrtko Šakota hrabar je, uzbudljiv i beskompromisan chef.

Marko Miščević

On i njegova mlada ekipa u Masarykovoj ulici jedan su od svjetionika moderne hrvatske kuhinje.

Čestitamo chefu godine!

Svidio vam se članak? Saznajte više o Tvrtku Šakoti i njegovom Navu:

SVOJ NA SVOME: Tvrtko Šakota je napokon otvorio svoj restoran, kojem u podnaslovu s pravom piše: Modern Croatian Cuisine!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:16