NAJBOLJI NA SVIJETU

Upravo je objavljeno da će se dodjela nagrada najboljim restoranima na svijetu održati u Moskvi

 William Reed Business Media Ltd 2021./
The World‘s 50 Best Restaurants objavio je novu lokaciju svečane dodjele nagrada

Upravo je objavljeno kako će se svečana dodjela nagrada najboljim restoranima i chefovima na svijetu održati u Moskvi 2022. godine. Točan datum još nije poznat. Podsjetimo kako je izbor The World's 50 Best Restaurants najprestižniji izbor na području gastronomije i ugostiteljstva na svijetu. Prošlog mjeseca se svečana dodjela nagrada održala u belgijskom Antwerpenu, što je bilo prvo fizičko događanje od 2019.godine.

image
Rustam Shagimordanov/
image
Rustam Shagimordanov/

Opsežan program događanja bit će organiziran u cijelom gradu, a kulminirat će ceremonijom dodjele nagrada u Moskvi. Uzvanici i posjetitelji će imati priliku iskusiti vrhunske restorane, baštinu i kulturu Moskve, prezentirajući grad kao nov i uzbudljiv centar svjetske gastronomije.

image
William Reed Business Media Ltd 2021./

"S obzirom na to da međunarodna restoranska scena ponovno raste, oduševljeni smo što možemo najaviti Moskvu kao grad domaćin svečane dodjele nagrada izbora The World's 50 Best Restaurants 2022. Ceremonija će se održati u srpnju 2022. godine. Nakon uspješnog povratka našeg programa dodjele nagrada uživo u listopadu 2021., nema sumnje da će program događanja 2022. omogućiti globalnoj gastronomskoj zajednici da se ponovno osobno poveže i proslavi neslomljiv duh ugostiteljskog sektora u još većoj skali." izjavio je William Drew, direktor The World's 50 Best Restaurantsa.

image

The World's 50 Best Restaurants 2022 - location announcement

image
William Reed Business Media Ltd 2021./

Najvažniji događaji za program u Moskvi uključivat će niz ključnih događaja kao što su edukativne konferencije pod nazivom #50BestTalks, te Chefs Fest (Chefovska gozba) na kojoj se će biti predstavljeni najbolji proizvodi i kuhanje iz moskovske regije, prilike za intervjue i, naravno, ceremonija dodjele nagrada. Programu događanja u srpnju također će prethoditi niz najava posebnih nagrada, osmišljenih da odaju počast postignućima kako pojedinaca tako i restorana. Točan datum dodjele nagrada bit će potvrđen u narednim mjesecima.

Podsjetimo i kako je najboljim restoranom na svijetu proglašena danska Noma. Trenutna inkarnacija Nome sada će se pridružiti popisu najboljima od najboljih (restorani koji su osvojili prvo mjesto na top listi prethodnih godina), te se neće naći na top listi za 2022. godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:32