Dobra prilika

Upravo traje Tjedan restorana, možete se počastiti s tri slijeda za 20 do 24 eura

Restorani diljem Hrvatske otvaraju svoja vrata novim gostima u svrhu promocije restoranske kulture

Ako dugo niste bili u restoranu, što zbog kućnog budžeta, što zbog užurbanog života, imamo dobre vijesti! Upravo traje 28. tjedan restorana Hrvatska, gastronomska manifestacija tijekom koje možete uživati u posebno osmišljenim jelovnicima po cijeni od 20 do 24 eura! Sve do nedjelje, 24. ožujka, možete iskoristiti priliku i rezervirati svoje mjesto za stolom za ručak ili večeru u cijelom nizu restorana diljem Hrvatske, a na popisu sudionika mogu se naći restorani za svaki tip gosta. Jelovnici restorana objavljeni su na web stranici Tjedna restorana pa možete proučiti što vam se najviše sviđa i rezervirati prema svojim željama.

image
Minerva Studio/Getty Images/istockphoto

Restorani sudionici manifestacije gostima nude posebno osmišljene jelovnike, a svaki uključuje tri slijeda (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina, a vrijednost ponuđenih jela u redovnoj je ponudi 50 % veća. Restorani ovom akcijom pokušavaju privući nove goste koji ih do sada nisu još posjetili, a željni su ukusne hrane i dobre atmosfere.

Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske. Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici Tjedna restorana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 17:24