Traži se mjesto više

Uzbudljiv početak 2024.: U zagrebačkom ManO2 zajedno će kuhati Hrvoje Kroflin i Ana Roš

Riječ je o prvoj ovogodišnjoj gostujućoj večeri u ovom poznatom restoranu i, naravno, kako znaju svi poznavatelji scene, nikako i o prvom gostovanju slovenske chefice na toj adresi

U zagrebačkom restoranu ManO2 u četvrtak 18. siječnja 2024. gostuje Ana Roš, proslavljena chefica slovenske Hiše Franko. Biti će to treće gostovanje chefice čiji je restoran u 2023. ušao s tri Michelinove zvjezdice.

"Ana će uz prisustvo svog kuharskog tima predstaviti posljednji koncept, nedavno otvoreni restoran JAZ u Ljubljani. Chefovi Ana Roš i Hrvoje Kroflin, pripremit će za šest sljedova, koji će biti sljubljeni s vrhunskim vinima", stoji između ostalog na službenom Instagram profilu restorana ManO2.

Inače, cijena večere je 175 €, a od objave vijesti o ovom gostovanju do posljednjeg prodanog mjesta u restoranu prošlo je manje od 24 sata. Kako poznat scenarij...

Podsjetimo, premijerno gostovanje Ane Roš u Zagrebu bilo je događaj sezone te je prva večera rasprodana u samo sat vremena.

Inače, Ana je prošle godine nagrađena kao 3. najbolji chef na svijetu, a Hiša Franko ovjenčana s tri Michelinove zvjezdice te se nalazi na 32. mjestu liste najboljih svjetskih restorana The World’s 50 Best Restaurants. Uz Hišu Franko, ima i pekarnicu te novootvoreni restoran JAZ, koji se nalazi se u sklopu boutique hotela As u samom centru Ljubljane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:26