BURGER FESTIVAL

Već ovog vikenda u Varaždin svratite na burgere poznatih chefova! Peku ih Palfi, Janković, Pažanin, ali i druga poznata imena

 Sandro Sklepic/
U sklopu ovogodišnjeg Špancirfesta, posjetitelji će moći posjetiti i Burger Festival pa uživati u slasnim zalogajima

Na ovogodišnjem izdanju Špancirfesta, gladni posjetitelji imat će prilike posjetiti još jedan Burger Festival u sklopu kojeg će se moći kušati burgeri poznatih chefova, ali i mnogo više. Sam festival bit će smješten na varaždinskom Kapucinskom trgu, a burgere će raditi ekipa iz Instituta za burgere predvođena Matom Jankovićem, Chef‘s Burgera na čelu s Ivanom Pažaninom, dok će chef Marko Palfi na kućici Full Circle raditi svoje varijante slasnih sendviča. Osim njih, tu je i Melkior Bašić, chef poznat po ulozi žirija u superpopularnom kulinarskom showu Masterchef, koji će na kućici Bite of Fun pripremati burgere na svoj način.

image
Sandro Sklepic/
image
Sandro Sklepic/
image
Sandro Sklepic/

Osim poznatih chefova, posjetitelji će moći svratiti i po plant based zalogaje ekipe iz Beg‘s Plant Based kućice, zatim 4Burgers smash burgere, a tu je i zadarska ekipa iz Picnic Mingle&Fun koja će pripremati svoje već poznate specijalitete. Na ovogodišnjem izdanju varaždinskog Burger Festivala predstavit će se i Škartoc ljubavi, mali međimurski brend koji, kako najavljuju organizatori, za posjetitelje priprema ukusna iznenađenja.

image
Sandro Sklepic/
image
Sandro Sklepic/
image
Sandro Sklepic/

Baš kao i na svakom drugom izdanju ovog popularnog festivala, osim burgera, ovdje će se uživati i u osvježavajućim pićima i glazbi poznatih DJ-a, najmlađi će na raspolaganju imati svoju zabavnu zonu, a održavat će se i različite kulinarske radionice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:31