NEOBIČAN VIKEND

Vinarija Štampar u Međimurju organizira brunch i - lov na tartufe: "Znamo da zvuči suludo, ali i ovdje su pronađeni"

 Berislava Picek/Cropix
U slučaju da još uvijek nemate planove za vikend, razmislite o izletu u Štrigovu

Kako su najavili na društvenim mrežama, obitelj Štampar iz dobro poznate međimurske vinarije Štampar ove subote, 30. rujna, organizira događaj pod nazivom Lov na tartufe & brunch.

"Znamo da možda zvuči suludo, ali da! I u Međimurju su pronađeni tartufi za sad na tajnim lokacijama. U potragu s profesionalnim tragačem i njegovim psom, možete se uključiti i vi. Vjerujte nam, ovo će vam biti nezaboravno iskustvo", pozvali su goste da im se pridruže.

image
Press/

Potraga kreće u 9 i 30 sati i trajat će do 11 sati ujutro, a svi zainteresirani mole se da pripreme odjeću koja je prikladna za ovakav tip druženja. Sama potrga je besplatna, ali su upozorili sve zainteresirane da nije dozvoljeno kasnije samostalno tražiti tartufe.

Od onog što se u organiziranoj potrazi pronađe, chef Marko Palfi pripremit će brunch. Na meniju će biti meso z tiblice s kremom od sira i vrhnja s tartufima i tortiljom, zatim kuhano jaje punjeno kremom od žumanjaka i tartufa, pašteta od pileće jetre s konjakom i tartufima i pržene kuglice od riže s raguom od gljive i tartufa. Osim toga, gosti će moći uživati i u sendviču od pohanog svinjskog karea i domaće majoneze od tartufa, džema od luka, sira i salate. Cijena menija bit će 25 eura po osobi, a posluživat će se i pjenušac.

image
Berislava Picek/Cropix

Broj ljudi za brunch i potragu je ograničen, a Štampari rezervacije primaju do petka u 14 sati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Više informacija potražite na društvenim mrežama vinarije Štampar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 04:12