CHILI S BALKONA

Volim ljuto predstavio svoj potpuno besplatan "Ultimativni vodič za uzgoj chili papričica"

 Boris Kovačev/Cropix
Goran Vrabec i ekipa iz Volim ljuto putem društvenih mreža predstavili su vodič za uzgoj chili papričica kod kuće

Ekipa iz Volim ljuto, jednog od najpoznatijih domaćih proizvođača chili papričica, na svom je Instagram profilu podijelila vijest kako su, napisali su, nakon osam godina iskustva uzgoja chili papričica i tone ubranih plodova, eksperimentiranja i izrade raznih proizvoda, pisanja blogova i dijeljenja savjeta o uzgoju, odlučili izdati priručnik koji će ljubiteljima ljutih papričica pomoći da plodove uzgoje u vlastitom vrtu ili na balkonu.

"E-book smo odlučili podijeliti sa svima vama, potpuno besplatno, u nadi da će ohrabriti još kojeg ljutog uzgajivača u nastanku", pojasnili su izdavanje virtualnog priručnika te dodali kako se e-book može preuzeti s tek nekoliko jednostavnih klikova.

U priručniku tako možete pronaći detalje o pripremi papričica za uzgoj, sjetvi, zalijevanju i zaštiti te drugim koracima uzgoja kao što je umjetna rasvjeta ili pak križanje chili papričica. Svaki je korak uzgoja više nego detaljno opisan i popraćen fotografijama Darjana Grileca.

"Ultimativni vodič za uzgoj chili papričica" možete preuzeti ovdje!

Urednik priručnika je svestrani Goran Vrabec, pokretač brendova Volim ljuto i Spicy Days, a od nedavno i BBQ Hot Yarda o kojem smo već pisali. Pri pisanju priručnika pomogle su mu i Anita Štivičić, Nada Vrabec i Edita Vindiš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 14:33