LIJEPA STRANA ŽIVOTA

Vrijeme je za promjenu, pronašli smo program za virtualno kuhanje i jogu koji će vas osvojiti

 Ustupljena Fotografija/
Dvije prijateljice osmislile su jedinstven program koji traje 21 dan, još uvijek se možete priključiti, budite najbolja verzija sebe

Pandemija, ruska invazija na Ukrajinu, stres na poslu, nerazumijevanje i konstantan pokušaj uskakanja u svakodnevicu samo su neki od elemenata zbog kojih kažemo "dosta" pokušavajući okrenuti novi list u našem životu. To novo poglavlje u životu često je ispunjeno ružičastim maštanjima o boljoj brizi za sebe, kvalitetnijoj prehrani i životnim navikama. Ipak, nakon odluke kreće onaj teži put, a to je ustrajnost u odluci da budemo bolja verzija sebe.

Poznate blogerice Marie Wasler i Nataša Rajčević prepoznale su tu veliku potrebu vraćanja na tvorničke postavke i tako pokrenule projekt pod nazivom "21 dan reset". Radi se zapravo o platformi putem koje vas Marie Wasler i Nataša Rajčević kroz 21 dan vode kroz razne interaktivne sadržaje da bi spoznali najbolju verziju sebe i olakšale vam put nastavka po novoj životnoj putanji.

image
Ustupljena Fotografija/

Wasler i Rajčević osmislile su kompleksan program koji obuhvaća:

Školu biljne prehrane

Koliko ste puta kupili punu vreću "zdravih" namirnica nakon pregledavanja cijelog niza video recepata živopisnih boja na društvenim mrežama i pomislili kako od sutra krećete kuhati, bolje, kvalitetnije, zdravije i zanimljivije? Nama se nebrojeno puta dogodilo da ta ista vrećica još danima stoji prepuna u kutu jer nas je naprosto preuzela utrka za životom. Kako biste ovog puta bili uspješniji, Nataša i Marie dva puta tjedno održavaju virtualne škole kuhanje bazirane na biljnoj prehrani. Moguće je napraviti slastan chilli con carne bez mesa i kremasti umak za tjesteninu bez mesa. Isprobali smo njihove recepte i funkcioniraju! Virtualno kuhanje prenose u realnom vremenu, ali sve je dostupno za pregled i nakon dogovorenog termina.

Osim vrlo interaktivnog koncepta virtualnog zajedničkog kuhanja, svakodnevno vam se šalju i inspirativni recepti. Kakvog li olakšanja da netko umjesto vas odgovara na pitanje što ćete za ručak ili večeru?

U razgovoru su nam otkrile kako nisu zaboravile ni na nadolazeće blagdane pa ćete moći naučiti i neke potpuno nove recepte koje možete spremiti obitelji za Uskrs.

Afirmacije i motivacijske vježbe

Unutar 21 dana, svakodnevno ćete imati pristup afirmacijskim i motivacijskim vježbama što je korisno budući da je u ovo kaotično vrijeme vrlo lako izgubiti sebe i odstupiti od vrijednosti koje su nam važne.

Satovi joge

Marie Wasler je certificirana instruktorica joge te će dva puta tjedno virtualno provoditi satove joge potpuno prilagođene početnicima ali i onim iskusnijim

Vježbe disanja

Iako često zanemarujemo način na koji dišemo, disanje je vrlo važno za dobru kvalitetu života. Postoje brojna istraživanja koja su dokazala da odrastao čovjek mijenja način na koji diše u odnosu na vrijeme kad je bio beba. Naime, bebe dišu iz trbuha dok odrastao čovjek s vremenom diše sve pliće. Također, duboki udasi i pravilna tehnika disanja ima izrazito terapeutsko djelovanje smanjujući stres u organizmu.

U brojkama to izgleda ovako:

  • 6 live online satova joge
  • 6 live online radionica kuhanja
  • 3 live online sata breath therapy
  • svakodnevne vježbe motivacije i mindfulnessa
  • 21 ekskluzivan recept
  • Besplatna PDF kuharica sa svim receptima

*Sadržaj vam ostaje dostupan i nakon završetka programa

21 dan reset je program koji se održava u potpunosti online kako biste mogli od bilo gdje i bilo kada pristupiti sadržaju. 24/7, bilo gdje na svijetu. Sve live radionice ostaju spremljene kako biste ih mogli pogledati naknadno i koliko god puta želite.

Koliko to sve košta i kako pristupiti?

Program se provodi putem privatne Facebook grupe, a pristup je moguć nakon uplate. Cijena programa iznosi 400 kuna. Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca na službenoj stranici programa ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. gdje možete zatražiti dodatne informacije. Online program 21 dan reset traje od 21.3. - 10.4.2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:02