KUHAJ KAO CHEF

Yello je zabavan i interaktivan paket za bezbrižno kućno kuhanje koji će vam dobro doći za vikend

 Yellohr/
Dobra hrana i Yello te nagrađuju s tri paketa u kojem je baš sve što ti treba za večeru od tri slijeda, potrebno vam je samo malo mašte

Ako ste barem jednom pogledali neku od Netflixovih uspješnica koje prate slavne chefove poput Chef´s Tablea i pritom promrmljali „i ja bih tako htio kuhati“ ovo bi mogao biti tekst za vas. Naravno, većina nas je odmahnula rukom na te kadrove slasnih jela i pokrenulo novu epizodu chefovskih vratolomija u kuhinji. Dobra vijest je da je u Hrvatsku stigao jedinstveni koncept koji će vam omogućiti da se pretvorite u kućnog chefa kad god to poželite. Ispred vas sjedi bolja polovica, ispija čašu nekog dobrog vina, a za nekoliko trenutaka vi poslužite tatarski od lososa s jabukom, koprom i pistacijama. To je tek vaš prvi as iz rukava, a iznenađenje je tim veće jer niste osobiti kulinarski majstor. Tu nastupa – Yello.

image
Yellohr/

Radi se o jedinstvenom konceptu paketa za kuhanje u kojem dobijete baš sve što vam je potrebno. Kako Yello funkcionira?

Svaki tjedan na njihovoj web stranici nude niz recepata/jela koje je moguće naručiti, a na vama je odabrati količinu jela i broj osoba.

image
Yellohr/

Dostavom, koja je potpuno besplatna za cijelu Hrvatsku, na vaš kućni prag stiže paket gdje se nalaze namirnice provjerenih malih proizvođača, brendova i mesnica. Također, u paketu se nalaze točne količine sastojaka te detaljni recept koji će vas voditi do uspješno odrađene večere.

Ne morate gubiti vrijeme prikupljajući ponajbolje namirnice na raznim lokacijama, već to vrijeme možete podrediti sebi, napuniti si kadu ili pogledati omiljenu seriju, a zatim se baciti na bezbrižno kuhanje

Namirnice pakiraju u izoliranu kutiju s ledom kako bi zadržale svježinu. Većina ambalaže unutar Yello kutije od papira jer se trude biti što više ekološki odgovorni. Za dva jela za dvoje ljudi trebat ćete izdvojiti nešto manje od 200 kuna, dok najbogatiji paket s namirnicama za četiri jela za četiri osobe dođe nešto više od 500 kuna.

image
Yellohr/

Sljedeće nedjelje u svijetu se obilježava Valentinovo ili Dan zaljubljenih. Uz neku dobru glazbu i vi možete imati večeru uz svijeće baš kao da ste u restoranu. Tatarski od lososa s hrskavim pistacijom i jabukom, kremasti pečeni Camembert u koji umačete tek pečeni kruh i za kraj odležani rib eye steak s pečenim krumpirom neće razočarati.

image
Yellohr/

Yello je zabavan i interaktivan paket koji nalikuje savršenom božićnom poklonu za šmekere (u ovom slučaju ne morate čekati do Božića). Dobra hrana i Yello osmislili su nagradni natječaj koji ćemo voditi na Instagram profilu Dobre hrane u kojem nagrađujemo tri sretnika s tri recepta za dvije osobe.

Što trebate napraviti?

• Na Instagram profilu Dobre hrane osmislite slogan za Yello koji ga najbolje opisuje (najkreativniji osvaja)

• Pobjednike proglašavamo 09.02.2021

Tri sretnika koja ponude najmaštovitiji odgovor do petka 12.02.2021. će na svoju kućnu adresu primiti paket od 3 jela (Pečeni camembert, Tatarski od lososa i Odležani Rib eye steak), a opširnija pravila natjećaja pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:41