IDEMO U LONDON

Yotam Ottolenghi otvorio jedan od najvećih restorana, nude doručak i ručak i već je postao hit

 @ottolenghi Instagram/
Poznati chef otvorio je još jednu poslovnicu svog Ottolenghi delija u Londonu...

Početkom siječnja poznati chef Yotam Ottolenghi otvorio je još jedan deli, svojevrsni restoran u kojem poslužuje doručak, nakon 11 sati gosti ovdje mogu uživati i u ručku, a tu su i unaprijed upakirani proizvodi koje mogu kupiti za doma. Smješten je u londonskom kvartu Chelsea i, kako stoji na službenim stranicama, jedan je od najvećih do sada otvorenih. Uređen je nešto drugačije od ostalih poslovnica, no ponuda je prepoznatljiva; tu su primamljiva peciva i kolači koje priprema Ottolenghijev tim, kava i čaj, juhe i salate te jela za ručak, a kako su najavili, nude i čitav niz sjajnih vina u kojima gosti mogu uživati uz jelo.

image
@ottolenghi Instagram/

Na Instagram profilu napisali su kako je prvi dan rada Ottolenghi Chelsea poslovnice bio više nego užurban te kako cijeli dan gostima poslužuju omiljene specijalitete poput kolača, salata, peciva i toplih doručaka.

image

novi

@ottolenghi Instagram/

Dobro je dodati i kako, u slučaju da vam putovanje u London još uvijek nije na listi prioriteta, različite slatke i slane Ottolenghi proizvode možete kupiti i putem službenog web shopa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:59