#50BESTRATEMYPLATE

Za samo deset dolara isprobajte recepte najboljih chefova na svijetu koje si oni pripremaju doma

The World´s 50 Best
 The World´s 50 Best
Chefovi iz restorana koji se nalaze na prestižnoj listi World´s 50 Best Restaurantsa ustupili su omiljene recepte za kućno kuhanje

Digitalna kuharica pod nazivom "Home comforts" zbirka je recepata najboljih chefova na svijetu (chefovi restorana koji se nalaze na prestižnoj listi World´s 50 Besta) koji si oni rado pripremaju kod kuće. Najpoznatija organizacija na svijetu World´s 50 Best Restaurants s lockdownom restorana zbog koronavirusa pokrenula je inicijativu pod nazivom "50 Best for Recovery", a izdavanje digitalne kuharice samo je još jedan u nizu projekata kojom pomažu svjetskim restoranima.

Ideja je da uplatom donacije od 8 funti, korisnik preuzme digitalnu zbirku recepata za jela ali i koktele, a kompletan iznos ide za pomoć restoranima koji trpe velike posljedice Covida-19. Ovo je svojevrstan presjek gastronomske kulture od Tokija do San Francisca. Tako ćete moći isprobati tjesteninu s krušnim mrvicama Massima Botture, ludo aromatični pečeni krumpir Rasmusa Kofoeda, nedjeljnu buzaru od dagnji na način Manu Buffare i brojne druge.

Kupovinom digitalne knjige ostvarujete mogućnost i sudjelovanja u Instagram izazovu korištenjem #50BestRateMyPlate, a organizatori vas pozivaju da razmišljate kreativno, inspirirate se i kuhate!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:00