Ako se u restoranu ništa ne događa, tada se i malo priča o tebi! Tjedni meni 'Jela s tržnice Dolac' je zaživio, a za nedjeljni ručak gotovo smo uvijek puni, rasprodani, pa smo odlučili tražiti dalje, da ponuda ReUnion restorana ne uđe u kolotečinu - rekao nam je chef Topalović.

Njihov jelovnik se uglavnom bazira na domaćoj hrani, odnosno autohtonim namirnicama kojima u pripremi daju malo drukčiji ‘štih’ - objasnio nam je chef Marinko Topalović koji s osobljem svakodnevno smišlja kako proširiti meni i oduševiti goste.

Osim toga subotu su rezervirali za azijske specijalitete dok ovog puta možete biti dio craft revolucije koja je posljednjih godina zahvatila i Hrvatsku. Creekstone goveđi Black Angus Flank odrezak u lardu i tart od tamne čokolade samo su neka od jela zbog kojih vrijedi posjetiti Canopy. U nastavku donosimo cjelokupni meni za koji se još uvijek može pronaći mjesto, a cijena zanimljivih jela s craft pivama iznosi 290 kuna. Sve detalje možete pronaći na njihovim društvenim mrežama.
.jpg)
Chicharon & Pivski mlinci
5th Element ABA; Pivovara Daruvar
----o----
Rižoto s dimljenom cvjetačom, confitirani pačji batak sa čipsom pačje kožice
Pozoj; Zmajska pivovara
-----o-----
Vongole poširane crnim pivom Porter Zmajsko sotirane na beurre noisette i korici limuna
Citrus IPA; Garden Brewery

-----o-----
Creekstone goveđi Black Angus Flank odrezak u lardu
Rosti od krumpira s pečenim maslinama
Salata od mladog luka s vrhnjem
RIS; Zmajska pivovara

-----o-----
Tart od tamne čokolade, tostirani kakaovac
Chocolate & Peanut Butter Stout
Garden Brewery

Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....