NOVO MJESTO

Zagreb je dobio novo mjesto za ispijanje dobre kave, otvoren je Drugi program

 @program_bar Instagram/
Novi Program otvoren je na adresi Petrova 21 i nosi naziv Drugi program

U sjajnoj kavi i osvježavajućim napicima u kakvima smo do sada uživali u uvijek dobro popunjenom, šarmantnom Programu u Martićevoj, od ovog srpnja uživa se i u novom prostoru koji je ekipa iz jednog od najpopularnijih zagrebačkih kafića otvorila u Petrovoj. Novi Program nosi naziv Drugi program, a zahvaljujući fantastičnom uređenju, gostima nudi čak i opciju opuštanja uz klavir.

"Dio Petrove ulice blizu ulice Srebrnjak iznjedrio je prekrasan prostor, u cijelosti nepušački, oblikovan kroz četiri raspršene prostorije koje su svojim dinamičnim arhitektonskim rješenjem omogućile dodatnu neobičnost prostora. Raduje nas predivna lepeza mogućnosti boravka u tome prostoru, naši gosti mogu sjediti s prijateljima za istim stolom, doći sami i čitati u fotelji namijenjenoj baš za to, učiti za radnim stolom ili sjediti za klavirom, svirati i piti vino. Imamo i terasu koja nije izravno na cesti, već u sklopu prostora, lagano je uvučena pa ju ta izoliranost čine čarobnom i ugodnom. Vidimo se i u Petrovoj 21", napisali su krajem srpnja na svom Instagram profilu.

Kao i u prvom Programu u Martićevoj, i u Drugom programu gosti će moći uživati u kvalitetnoj kavi i čajevima, cijeđenim sokovima i njihovoj odličnoj limunadi ili se pak opustiti uz craft pivo, vino ili gin, a načuli smo kako će se u Petrovoj nuditi i zdrave poslastice.

Drugi program otvoren je svakog dana od 8 pa sve do 23 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 14:58