BEKERAJ ZA UKRAJINU

Zagrebačka pekarnica pokrenula inicijativu, kupnjom pince pomozite ukrajinskim izbjeglicama

 Marko Miscevic/Cropix/
U Bekeraju u zagrebačkoj Tuškanovoj sada možete kupiti uskršnju pincu i donirati 2 kune za pomoć ukrajinskim izbjeglicama

Iz zagrebačke pekarnice Bekeraj ovih su dana na društvenim mrežama objavili kako pokreću hvalevrijednu inicijativu. Naime, kupnjom Bekeraj uskršnje pince donirate 2 kune za pomoć izbjeglicama iz ratom pogođene Ukrajine, napisali su. Akcija traje od 18. ožujka do 16. travnja, a sva prikupljena sredstva bit će donirana Hrvatskom Crvenom križu.

"Potaknuti strahotama i nehumanim uvjetima za život u ratom pogođenoj Ukrajini, odlučili smo u ovo preduskršnje doba napraviti dobro djelo i donirati financijska sredstva za izbjeglice koje su od rata pobjegle u Hrvatsku. Od jučer u prodaji imamo #pince, uskršnja slatka brioš peciva odnosno kruh koje će u našoj svakodnevnoj ponudi biti do 16.4. ove godine. Od svake prodane pince bez obzira na veličinu (u ponudi imamo mini, middle ili maxi) donirat ćemo 2 kn za izbjeglice iz Ukrajine te na taj način barem malo pomoći onima kojima je trenutno najpotrebnije", napisali su na svom Instagram profilu.

Bekeraj je inače majstorska pekarnica koja nudi klasične, ali i sourdough pekarske proizvode. Kruh mijese i peku na dnu same pekare, a osim kvalitetnog izbora kruha, nude i torte, kolače, sendviče i pizzu, kroasane i druge pekarske proizvode. Pekarnica se nalazi na adresi Tuškanova 24. Radno vrijeme radnim danom je od 6.30 do 20 sati, dok subotom rade od 6.30 do 17.30 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:09