SAMO ZA FANOVE

Zamislite odmor na Siciliji u hotelu u kojem je snimana vaša nova najdraža serija. Moguće je!

 @fstaormina Instagram
Više ne morate samo zamišljati, hotel iz popularne serije "The White Lotus" sada nudi predobar popust

Prošlu godinu, između ostalog, pamtimo po fantastičnim filmovima i serijama za kojima smo barem nakratko izgubili glavu. O "The Bearu" smo tako već u nekoliko navrata pisali i jedva čekamo novu sezonu, a druga sezona "The White Lotusa" osvojila nas je na jednoj potpuno novoj razini. Osim napete priče, posebno nam se svidio i odabir destinacije na kojoj je serija snimana, a to je, podsjećamo, prekrasna Sicilija. Upravo zato, kada smo ovih dana naišli na vijest da je hotel u kojem se odvija većina radnje stvaran i nudi 25 posto popusta na odabrane rezervacije, barem na trenutak dopustili smo si maštati i poželjeli ljeto provesti na Siciliji.

U pitanju je hotel The San Domenico Palace, pripada grupaciji Four Seasons, izgrađen je još u 14. stoljeću kada je služio kao samostan, a goste prima od 1896. godine. Sada nude popust na rezervacije koje se naprave barem 14 dana unaprijed u sklopu njihova programa "Discover Taormina". Redovne cijene za sobe u ovom hotelu inače se kreću oko 2400 dolara po noći dok, primjerice, boravak u posebnom Princess Cecile apartmanu košta čak oko 6800 eura za određene datume.

image
@fstaormina Instagram

Hotel izgleda zbilja spektakularno i boravak ovdje zasigurno je doživljaj već sam za sebe, a to postaje jasno već kada posjetite njihovu stranicu i krenete u virtualni obilazak. Kako piše Travel&Leisure, sam kreator serije "The White Lotus" Mike White rekao je kako je posjetio više od 30 hotela u Francuskoj i Italiji, ali kako se u ovaj instantno zaljubio.

"Hotel je sam po sebi luksuzan, ali i jako atmosferičan i originalno zamišljen. Na prvu mi je izgledao kao mjesto na kojem bi se mogao inspirirati i napravi nešto sočno", rekao je.

image
@fstaormina Instagram
image
@fstaormina Instagram

Hotel se trenutno renovira, a svoja vrata otvara od 14. ožujka pa svakako bacite pogled na sobe i ponudu ako nakon ožujka planirate kakav raskošan, luksuzni godišnji odmor. Ovo bi, čini se, mogla biti jedinstvena prilika za doživjeti nešto drugačije, posebice ako ste fan popularne serije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:50