TJEDNI MENI

Zapečeni krumpir, kiseli kupus na žlicu i punjene palačinke samo su dio ovotjednog slasnog menija

 Neja Markicevic/Cropix
Pripremili smo sedam pravih zimskih jela koja griju izvana i iznutra, pripremaju se brzo, a istom brzinom i nestaju...

Ovotjedni meni odlučili smo u potpunosti prilagoditi snježnom vremenu pa smo tako pripremili sedam jela koja će vas zagrijati, utješiti i zasititi na najukusniji mogući način. Krećemo s pravom sezonskom salatom od aromatične pečene butternut tikve i ostataka od nedjeljnog ručka, a zatim nastavljamo s brzim jelima kao što su zapečeni krumpir s kobasicama i kiseli kupus s grahom, jelo koje definitivno vraća u djetinjstvo. Tu je i kremasta tjestenina u umaku od cvjetače i sira, ali i slasni oslić u pivskom tijestu koji će se odlično složiti uz dobru krumpir ili grah salatu. Složit ćete se, svaki slobodan zimski dan svakako vrijedi provesti u toploj kuhinji pa smo tako vikend rezervirali za omiljene punjene palačinke i bogatu piletinu u istom takvom umaku.. Recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

SALATA OD OSTATAKA PEČENJA I BUTTERNUT TIKVE

image
Lilechka75

UTORAK

ZAPEČENI KRUMPIR S KOBASICOM

image
Alleko

SRIJEDA

KISELI KUPUS S GRAHOM

image
Ezumeimages

ČETVRTAK

TJESTENINA U UMAKU OD CVJETAČE I SIRA

image
Lilechka75

PETAK

OSLIĆ U PIVSKOM TIJESTU

image
Fudio

SUBOTA

PALAČINKE PUNJENE SIROM I ŠUNKOM

image
Manyakotic

NEDJELJA

OSSO BUCO PILETINA

image
Neja Markicevic/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 14:23