PLAN ZA VIKEND

Zašto ne biste potrošili 50 kuna i probali ginove na Zapadnom kolodvoru koje nikad niste pili?

 Avantgarden /
Od 6. do 8. svibnja na adresi Magazinska 16 održavat će se treći po redu Gin Gourmet, festival gina, rakija i likera

Nakon više od godinu dana zatišja kada su u pitanju gastronomska zbivanja, ovog četvrtka scena se napokon pokreće i počinje treći po redu Gin Gourmet, festival džina, rakija i likera u organizaciji AvantGardena. Festival će se održati na adresi Magazinska 16, kod Zapadnog kolodvora, otvoren je za sve zainteresirane, a cijena ulaznice iznosi 50 kuna te uključuje degustaciju pet pića izlagača. Ostala pića bit će dostupna po promo cijenama.

image
Avantgarden /

Organizatori Gin Gourmeta objasnili su nam kako je koncept festivala zamišljen po uzoru na vodeće svjetske sajmove te su se priliku proizvođačima gina da prezentiraju i prodaju svoje proizvode. Također, posjetitelji će u sklopu festivala imati prilike upoznati domaće i strane destilerije te sudjelovati na prezentacijama izlagača, ali i educirati se o nastanku hrvatskog gina, rakija i likera. Dodali su i kako će na festivalu biti predstavljene poznate i nagrađivane hrvatske destilerije, a po prvi puta javno će biti predstavljena i nova hrvatska destilerija Promona.

image
Avantgarden /

Otvorenje festivala najavljeno je za 6. svibnja i za posjetitelje će biti otvoren do 8. svibnja, a radno vrijeme bit će od 17 do 22 sata. Dobro je dodati i kako se festival održava na 800m2 otvorene, natkrivene terase uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:47