USKRS U ESPLANADI

Zašto ovog Uskrsa ne biste uživali u najboljim štruklima u gradu i jelima poznate chefice?

 Arhiva Hotela Esplanade/
U omiljenom zagrebačkom hotelu i ove godine sprema se prava uskršnja gozba, predstavili su program za cijelu obitelj

Zaželite li se ovog Uskrsa malo drugačijeg uživanja u dobroj blagdanskoj hrani, svakako razmislite da ga provedete u omiljenom zagrebačkom hotelu – hotelu Esplanade. Ove godine na sam Uskrs, u nedjelju, 17. travnja, u restoran Zinfandel's tako možete svratiti na raskošan Uskrsni brunch.

image
Arhiva Hotela Esplanade/

Sva jela potpisuje chefica Ana Grgić Tomić, a između ostalog, na uskršnjem meniju naći će se domaća šunka u lisnatom tijestu, krema od hrena, pašteta od pačje jetre, pesto od oraha i meda, salata od pečenih šparoga, kavijar od lososa, Cezar salata s paškim sirom, Esplanadin tradicionalni tatarski biftek, ručno kosan i pripremljen pred vašim stolom, krem juha od hrena s hrskavom pancetom, nezaobilazni zapečeni Esplanadini štrukli koji dolaze i u bezglutenskoj varijanti, teleći file s karameliziranom mladom mrkvom, confit pačjeg bataka s mlincima i divlji brancin s komoračem ili file romba s keljom. Osim toga, tu su i nezaobilazni uskršnji deserti.

image
Arhiva Hotela Esplanade/

Osim u sjajnoj hrani, gosti u Esplanadi će na Uskrs uživati i u opuštenoj atmosferi uz klavirsku glazbu i pjenušac, dok je za najmlađe organizirana kreativna uskrsna radionica.

Uskrsni brunch posluživat će se od 12.30 sati u restoranu Zinfandel's, a kako saznajemo, u slučaju toplog i sunčanog vremena, u hrani možete uživati i u na terasi Oleander. Broj osoba je ograničen i preporučuje se rezervacija stola unaprijed. Cijena uskrsnog bruncha uz čašu pjenušca, animaciju za djecu i klavirsku izvedbu iznosi 890 kn po osobi, dok je za djecu do 6 godina cijena ručka 450 kn. Rezervirati možete pozivom na broj telefona ili e-mailom (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a cijeli meni možete pogledati ovdje.

PINCA ZA VAN

U slučaju da Uskrs ipak volite provoditi u toplini svoga doma, iz Esplanade možete naručiti i ručno rađenu pincu po tradicionalnom receptu. Cijena je 120 kuna.

image
Goran Jakus/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:49