Nemojte se iznenaditi

Zatvorena je popularna trgovina na Ilici, sad je na novoj adresi, a ima i bolju ponudu

 Privatna Arhiva/
Poznata i među Zagrepčanima prilično popularna trgovina zdrave hrane odnedavno se nalazi na drugoj adresi

Kada smo ovih dana odlučili svratiti u Bio&Bio po novo pakiranje miso paste, na zagrebačkoj smo Ilici, odnosno Oktogonu, naišli na zatvorena vrata. Naime, kako stoji na natpisu u izlogu ove popularne zagrebačke trgovine zdrave hrane, poslovnicu na početku Ilice odlučili su zatvoriti te preseliti nekoliko koraka dalje, u Centar Cvjetno.

image
Privatna Arhiva/

Poslovnicu u Cvjetnom, kako su napisali, otvorili su sredinom kolovoza, a osim toga, još uvijek su dostupni i na adresama Ilica 70, u Centru Kaptol na adresi Nova Ves 17 te u Martićevoj na broju 27.

Budući da nam je zbilja trebala ta miso pasta, zaputili smo se u Centar Cvjetni, gdje se Bio&Bio sada nalazi u prizemlju na kraju hodnika. Trgovina je prostrana i smisleno uređena, a u ponudi, osim klasičnih proizvoda i svježeg voća i povrća s eko imanja Zrno, imaju i svoj kiseli kruh te slastice.

image
Privatna Arhiva/
image
Privatna Arhiva/

Posebno dobro izgledali su nam tartevi s kremama od limuna, čokolade i džemom od malina, zatim muffini s kokosom i bademima, limunom i makom te čokoladni i scones koje rade s dimljenim tofuom i orasima, odnosno s grožđicama. Baš kao što je to bio slučaj u poslovnici u Ilici, i ovdje se mogu naručiti kava, čajevi, matcha i drugi napici, zatim smoothie u nekoliko varijanti te svježe cijeđeni sokovi.

image
Privatna Arhiva/

Cijene se kreću od 1,59 eura za espresso i americano do oko 4 eura za voćne sokove. Slastice, pak, kupiti možete po cijeni od 2,69 za kekse i sconese do 3,19 za mini tarteve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:30