SAMO ZA FANOVE

Želite u limuzini obići mjesta iz kultnih Sopranosa? To će vas koštati gotovo 5 tisuća kuna

 Hbo/Zuma Press/Profimedia/Hbo/Zuma Press/Profimedia
Ljubitelji kultne serije imaju mogućnost obići mjesta koja na koja je zalazio Tony Soprano, ali za to moraju izdvojiti priličnu svotu

U slučaju da seriju "Obitelj Soprano" ubrajate među svoja top tri favorita svih vremena, a ujedno već dugo razmišljate o skorom odlasku u Ameriku, točnije New York, za vas imamo više nego sjajne vijesti. Portal Food&Wine piše kako agencija On Location Tours nudi "The Sopranos" turu pa tako sve koji se prijave u sklopu iste vode kroz najvažnija mjesta koja se pojavljuju i u čuvenoj seriji.

Tura počinje na Manhattanu, a zatim prati Tonyjev prepoznatljiv putt prema Lincoln Tunnelu. Nakon toga sudionici ture odlaze do Muffler Mana, Pizza Landa, u Skyway Diner, Satriale's Pork Store, Searchlight Diner i brojna druga mjesta. Kako piše Food&Wine, vrhunac ture je odlazak u Holsten's te mogućnost uživanja u prženom luku na istom mjestu na kojem je Tony Soprano sjedio u zadnjoj sceni serijala.



Cijena ture je 72 dolara (oko 470 kn) po osobi, a postoji mogućnost organiziranja privatne ture s najmanje tri osobe po cijeni od 160 dolara po osobi (oko 1000 kn). Također, agencija nudi i opciju u kojoj se sudionici voze u limuzini, no za to je potrebno izdvojiti čak 740 dolara (oko 4800 kn). Dobro je dodati i kako se u sklopu ture do sada povremeno pojavljivao i Vito, lik kojeg je u seriji igrao Joseph Gannascoli. Na kraju, s obzirom na to da su nedavno ukinute vize za hrvatske državljane koji žele putovati u Ameriku, a vi ste i dalje veliki fan ovog serijala, možda je pravo vrijeme da razmislite o jednom zbilja uzbudljivom putovanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:45