Nedaleko Ipsilona

Znamo gdje seli Lucky Goat: Poznato istarsko ‘stajalište‘ za dobru klopu na novoj adresi

 Facebook/Lucky Goat Bar & Grill
Iako ga više nema na staroj lokaciji, ni nova nije dalekopa nema razloga da preskočite njihov poznati burger

Kada je prije točno dvije godina Lucky Goat ekipa na njihovom službenom Facebook profilu napisala: "Nakon dvije godine rada, tisuća posluženih burgera, litara i litara dobre bire, miliona lijepih uspomena, Lucky Goat napušta lokaciju pored tunela Učka", mnogi su bili zatečeni, iako je to bilo za očekivati.

Ova mnogima znana grill i bar lokacija, koja se nalazila uz cestu na zapadnom ulazu u tunel Učka, zatvorena je te 2021. godine zbog izgradnje druge cijevi tunela na tome mjestu, a prema najavi koju su podijelili s Glasom Istre "reinkarnirat" će se u Pazinu, točnije na Starom Pazinu. Naime, kako su radovi na spomenutoj cijevi tunela još uvijek na samom početku te se otvorenje očekuje tek u rujnu ili listopadu ove godine, ovo mjesto koje su rado posjećivali i Istrijani, ali i njihovi redoviti gosti, moralo je pronaći novi "krov nad glavom".

Lucky Goat Bar & Grill tim ovog se puta odlučio za nešto mirniju lokaciju, a opet dovoljno blizu istarskog Ipsilona, što mu zapravo ide na ruku. Kako su komentirali i u Glasu Istre, sada će Sretna koza, kako im tepaju lokalci, biti još bliže većem broju ljudi zato što se nalazi na mjestu koje će uskoro postati vrlo frekventno, jer je u blizini velikog trgovačkog centra u izgradnji.

Već sad se naziru radovi na novom Lucky Goat lokalu, koji će biti na mjestu prijašnjeg ugostiteljskg objekta na Starom Pazinu, a novost je i da će biti proširen. Kao i u godinama po kojima ih pamte svi koji su kod njih nekad jeli, i u budućnosti neće odustati od jela zbog kojih se skretalo s ceste. U ponudi će imati burgere, meso s roštilja, ali i neke novitete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 15:19