U tijeku su prijave za Akademiju Raise the Bar

Besplatna edukacija za konobare, bariste i barmene

promo 

U tijeku su prijave za Akademiju Raise the Bar, besplatni obrazovni program namijenjen edukaciji i profesionalnom usavršavanju konobara, barista i barmena. Stručnjacima Coca-Coca Cole HBC Hrvatska kao predavači na Akademiji pridružit će se vrhunski stručnjaci iz područja miksologije i jakih alkoholnih pića, vina, kave, piva i barskog menadžmenta. Među njima su Andrej Čapka, direktor i vlasnik Zmajske pivovare, Ivan Jug, somelijerski prvak Hrvatske, suvlasnik i voditelj restorana Noel te Andrea Klemenčić, menadžerica u hotelijerstvu u odjelima za gastronomiju i restoraterstvo.

image
promo

Uz sve izazove s kojima se ugostiteljski i turistički sektor suočio tijekom proteklih godinu i pol dana, nedostatak kvalitetne i educirane radne snage još je više došao do izražaja. Od 2019. godine naš besplatni obrazovni program uspješno je završilo 26 konobara, barista i barmena i ponosni smo što će Coca-Cola HBC Hrvatska četvrtim ciklusom Akademije nastaviti doprinositi rješenju ovog dugogodišnjeg problema hrvatskog HoReCa sektora“, izjavio je Filip Verbanac, direktor Odjela za jaka alkoholna pića, kavu i ugostiteljstvo Coca-Cole HBC Hrvatska i idejni začetnik projekta Raise the Bar.

Za sudjelovanje u obrazovnom programu Coca-Cole HBC Hrvatska mogu se prijaviti kandidati koji imaju najmanje godinu dana radnog iskustva u ugostiteljstvu i turizmu, neovisno o prethodnom obrazovanju te radnom statusu. Svi zainteresirani za Akademiju Raise the Bar trebaju se predstaviti kratkim motivacijskim videom te ispuniti prijavni obrazac na internetskoj stranici raisethebar.hr/akademija.

image
promo

Prijave traju do 15. rujna nakon čega će stručni tim Coca-Cole te članovi tima Raise the Bar ocijeniti kandidate te odabrati one koji će ući u uži izbor. Nakon toga slijedi razgovor s kandidatima, a odabrani polaznici će od 18. listopada do 10. prosinca u sklopu teorijske i praktične nastave naučiti najsuvremenije tehnike i trendove u ugostiteljstvu od vrhunskih stručnjaka koje okuplja projekt Raise the Bar.

image
promo

Dodatne informacije o Akademiji Raise the Bar, obrazovnom programu Coca-Cole HBC Hrvatska, dostupne su na www.raisethebar.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:11