20 Pametnih recepata za svaku prigodu

EUROSPIN PREDSTAVIO KUHARICU U SURADNJI SA ŽELJKOM KLEMENČIĆ

promo 
 Eurospin Hrvatska

Kažu da ljubav prolazi kroz želudac, a ljubav prema tradicionalnim jelima naših baka prati nas kroz cijeli život. Mirisi i okusi domaće hrane sjećaju nas na najljepše trenutke oko obiteljskog stola i trajno vežu za uspomene na drage ljude i mjesta.

Inspirirani običajima raznih krajeva Lijepe Naše, u suradnji s jednom od vodećih hrvatskih gastronomskih stručnjakinja, Željkom Klemenčić, Eurospin je izdao Domaće i povoljno - kuharicu s receptima temeljenim na hrvatskoj tradiciji i jednostavnoj pripremi svakodnevnih jela.

image
promo
Eurospin Hrvatska

20 Pametnih recepata

Izborom namirnica i korisnim savjetima, Željka Klemenčić uspjela je očuvati šarm tradicionalne kuhinje u modernom ruhu: „Odabrala sam svakodnevna jela u kojima i sama uživam, od kvalitetnih i vrlo povoljnih domaćih namirnica, koja nude puno gušta, a bez puno kompliciranja. Upravo zbog toga bio mi je gušt osmisliti ovu malu kuharicu utemeljenu na odličnoj ponudi domaćih proizvoda iz Eurospina.“ – istaknula je naša gastro poznavateljica.

image
promo
Eurospin Hrvatska

Kuharica je podijeljena u pet kategorija za lakše snalaženje i pripremu omiljenih recepata: Ručak do 50 kuna, Hrvatske regije, Slatki recepti, Recepti za vikend te Zdravo i fino.

Kroz dvadeset originalnih recepata, Željkina jela provest će vas hrvatskim regijama. To su u prvome redu svakodnevna jela – dostupna, povoljna i slasna, posebno jela na žlicu koja čine osnovu naše prehrane. Nakon radnoga tjedna, slijede dani kada se okupljamo oko stola s obitelji i prijateljima, uz bogatija jela, domaće deserte i pokoju čašu dobroga vina. Pazite li na kvalitetu svoje ishrane, u kuharici je i nekoliko prijedloga nadahnutih Amo Essere linijom bioloških proizvoda. Sve sastojke možete pronaći u Eurospin trgovinama te uz malo mašte i strasti spravljati obroke za koje će se tražiti porcija više.

Domaće i povoljno

Proizvodi Eurospin robnih marki, nastali u suradnji s lokalnim proizvođačima, temelj su ukusnih i kvalitetnih domaćih jela. Namirnice poput dalmatinske pancete, srdela, svježeg sira i slanine dio su hrvatske tradicije u čijim okusima uživaju sve generacije. Vođeni time, na policama i svježim odjelima Eurospin trgovina uvijek ćete pronaći proizvode domaće kvalitete koji zadovoljavaju i najzahtjevnija nepca. Neodoljiva ponuda hrvatskih proizvoda na tanjuru dat će jedinstveni spoj kulture i običaja ovog podneblja.

image
promo
Eurospin Hrvatska

Kako do kuharice?

Kako bi postali majstor u pripremi domaćih jela, samo u petak 20. i u subotu 21. kolovoza za svaku kupnju iznad 200 kuna na poklon dobivate prvu Eurospin kuharicu s 20 Pametnih recepata za svaku prigodu!

Više informacija pronađite na stranicama Eurospina Hrvatska te društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:36