B‘N‘E strong Barcaffe

Gdje nam se sada žuri?

B'N'E Strong
 /Barcaffè

U posljednjih šest mjeseci svjedočili smo brojnim promjenama u načinu života. Radni dani izgledaju nešto drugačije, naš dnevni ritam se promijenio i dobili smo dojam da ćemo odjednom imati puno više vremena za sve. No je li to zapravo istina?

Rad od kuće omogućio nam je nešto više vremena ujutro koje možemo posvetiti sebi umjesto prometu, nešto više ipak eksperimentiramo u kuhinji u pripremanju omiljenih jela, kućanske aktivnosti su nam možda malo draže… ali vrijeme curi jednakom brzinom kao i prije. Pogotovo ako se moramo pripremiti za brojne sastanke, spremiti djecu za školu, urediti prostorije da svi ukućani mogu obavljati svoj dio posla. Stoga, vrijeme nam je jednako dragocjeno kao i prije, a da sve skupa možemo odrađivati s lakoćom zasigurno će pomoći jedna šalica prve turske kave. Pripremljena što brže, sa što više okusa i arome, baš kao B'N'E Strong koji misli na potrebe ljubitelja kave u svim vremenima. Uživajte u cjelokupnom iskustvu buđenja osjetila – od aromatičnog mirisa do snažnijeg okusa i učinite te trenutke posebnima.

image
B'N'E Strong
/Barcaffe

Minutica prije poslovnog sastanka, prije kavice online, gdje god da nam se žuri, B'N'E Strong omogućuje nam jednaki užitak u uživanju u turskoj kavi uz uštedu vremena. I veću količinu, naravno.

image
B'N'E Strong
/Barcaffè

Ljepota ovog umreženog doba je upravo u tome da možemo ostati bliski i dijeliti trenutke sa svojim najdražima, svojom ekipom, kolegama, ma gdje god se nalazili. Okupite ekipu, ostanite u pidžami ako želite i uživajte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:28