Najukusniji blagdani kod Dida Bože

promo

 Doris Valković
Blagdani su sve bliže i veselje nam na vrata stiže. Miris kolača i slatkih začina iz mamine i bakine kuhinje, vesela pjesma, ukrasi i zajedničko druženje oko obiteljskog stola sve to čini blagdane posebnima.

Kako bi Vaši kolači imali još bogatiji okus za vas smo pripremili Dida Boža obiteljska pakiranja džemova prikladna za pripremu najboljih slastica. Dida Boža je hrvatski brend poznat po ukusnim ekološkim i konvencionalnim džemovima, sokovima i namazima koji se pripremaju od ručno biranog prvoklasnog voća i povrća. Proizvodi su prirodni bez umjetnih aditiva i konzervansa i ne sadrže gluten i laktozu. Od okusa je pripremljena široka paleta kiselkasto/slatkih nota pa vjerujemo da će svatko pronaći za svoje nepce: smokva, smokva s narančom, višnja, jagoda, marelica, mandarina i šipak. Uz džemove se u asortimanu se nalazi i Dida Boža pekmez od šljiva koji je pogodan za dijabetičare jer ne sadrži dodane šećere.

Pripremite i Vi najukusnije slastice uz didine velike voćne teglice i stvorite nove uspomene za pamćenje. Džemovi su odličan poklon i za gastro ljubitelje domaćih tradicionalnih delicija, a vjerujemo da takvih imate u svome okruženju.

image

promo

Dida Boža proizvodi su dostupni u svim većim trgovačkim lancima: Spar, Konzum, Kaufland, Plodine, Tommy, Studenac, Bipa i Jadranka trgovine. Cjelokupan asortiman možete pronaći i na Dida Boža web shopu na kojem do 15.12. možete iskoristiti besplatnu dostavu.

Iako vjerujemo da ste već smislili slastice za blagdane, u nastavku vam donosimo par super ideja od naših blogera za koje vjerujemo da će se odlično uklopiti uz vaše ideje. Deserti su jednostavni, a na stolu će izgledati kao da su pripremani od vrhunskih slastičara.

image

promo - Autor: Anamarija Habuš, tigerlilly47

Anamarija Habuš

Mini tortice krasotice s džemom od marelice

Za ljubitelje gastro slastica i mini porcija u nastavku donosimo mini tortice s Dida Boža ekstra džemom od marelice koje je pripremila tigerlilly47.

Neodoljivi na prvi pogled, a još bogatijeg okusa ovi slasni kolačići će nestati u tren. Dida Boža ekstra džem od marelice donosi nježne i mirisne note ovoj slastici, a uz okrugle ili neke druge kalupe po želji, trebat će vam malo kreative i tortice ćete pripremiti bez puno muke.

Recept možete preuzeti OVDJE.

image

promo - Autor: Doris Valković, foodoris_

Doris Valković

„Zdravi“ Linzeri

Sigurni smo da ste za ove kolačiće već čuli i imali ih priliku pripremati više puta, ali vam moramo priznati da do sada ukusnije linzere nismo jeli, a zašto su baš oni posebni i kako ih pripremiti tajnu će vam otkriti foodoris_. Keksići su punjeni s Dida Boža pekmezom od šljiva koji ne sadrži dodane šećere, a ono što je zanimljivo da ni sami keksići ne sadrže šećer osim javorovog sirupa i šećera od agave za posipanje. Recept možete preuzeti OVDJE.

image

promo -Autor: Anamarija Habuš, tigerlilly47

Anamarija Habuš

Medeno, medenije

Otkrijte pravu rapsodiju okusa u medenoj torti koju je pripremila tigerlilly47. Neodoljiva kombinacija Dida Boža pekmeza od šljiva i blagdanskih začina donosi pravu božićnu atmosferu i bogatstvo okusa za vaše najmilije. Recept za ovu slasticu možete preuzeti OVDJE.

Vesele, ukusne i blagdane pune blagostanja želi vam Dida Boža

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:32