Probudite chefa u sebi jer počeo je Prima Mjesec kuhinja

Prima Mjesec kuhinja

 Prima
U Prima Mjesecu kuhinja od 1. veljače do 6. ožujka 2024. godine pronađite kuhinju u kojoj ćete i vi postati najbolji chef. Inspirirajte se fenomenalnim jelima i atraktivnim interijerima showa „Hell‘s Kitchen“

Bili vi profesionalac u kuhinji ili onaj koji tek otkriva gastronomske čari i ljepotu jela skuhanog kod kuće požurite u Prima salone ili na webshop jer od 1. veljače do 6. ožujka 2024. godine traje Mjesec kuhinja.

Sve kuhinje po mjeri snižene su do 60% i uz njih gratis dobivate Gorenje perilicu posuđa.

Detalje velike ponude i još većih popusta koje donosi novi Mjesec kuhinja u Primi saznajte u novom Prima letku.

Vjerujemo da će vas posve oduševiti Prima kuhinja po mjeri Stela, s frontama u kombinaciji trenutno najpoželjnijih boja – smaragdno zelene i bijele. U dizajnu kuhinja ove godine vladaju tople, neutralne palete boja koje umiruju naša osjetila, a kreću se od kremasto bijele do tamnozelene boje. Elegantan dizajn, mnogo opcija za odlaganje, ujednačena radna ploča i pozadina, moderni kuhinjski aparati, dodatak kuhinjskog otoka ili barskog stola, ovo su najpopularnije smjernice dizajna od kojih se ne odustaje, a sve ih možete pronaći u Prima kuhinjama.

image

Prima kuhinja po mjeri Stela u Mjesecu kuhinja snižena je čak 60%

Prima

Prima kuhinje za svaki dom

Uz veliku uštedu od 40% možete kupiti i sve modularne i blok kuhinje iz Prima ponude. Izmjera u vašem domu, stručno savjetovanje i prijedlog dizajnerskog rješenja vaše nove kuhinje su za vrijeme Mjeseca kuhinja u Primi besplatni, stoga svratite već danas u najbliži Prima salon.

image

Prima modularna kuhinja Una (200 cm) snižena je 54%

Prima

Više informacija o kuhinjama po mjeri i modularnim kuhinjama možete dobiti u vama najbližoj Prima namještaj poslovnici, putem kontakt forme. Sve blok kuhinje možete kupiti i direktno putem našeg webshopa.

Postani stručnjak za pizzu u vlastitoj kuhinji

Ako do 29. veljače odlučite svoju novu Prima kuhinju oplemeniti jednim od modela novih ugradbenih OptiBake pećnica s pirolizom, očekuje vas iznenađenje! Gorenje vam poklanja Pizza set koji uključuje kamen za pečenje, lopatu za pizzu i knjižicu s receptima. Sve nove OptiBake pećnice imaju pizza funkciju uz koju će vam pizza baš svaki put ispasti savršeno, kao da ste profesionalni chef, a uz alate koje dobivate na poklon tako ćete se i osjećati.

Inspiraciju za odabir nove kuhinje pronađite u novoj Priminoj TV rekami.

Za topla druženja oko stola

Uz moderne kuhinje, Priminog dizajna i proizvodnje, opremite i svoju blagovaonicu jer po povoljnim cijenama ovog mjeseca moći ćete nabaviti i blagovaonske stolove različitih oblika i dimenzija, udobne stolice, ali i setove za blagovaonicu koji spajaju kvalitetu, funkcionalnost i suvremeni dizajn.

image

Prima stol Avano Neo te Brigita stolice i blagovaonske fotelje sniženi su 27%

Prima
image

Prima blagovaonski set koji uključuje stol Palma i 4 stolice Mila snižen je 20%

Prima

Suradnja Prima grupe i RTL-a za show „Hell‘s Kitchen Hrvatska“

Lupanje noža o dasku, šuštanje vode iz slavine, crvčanje maslaca na tavi, bućkanje vrele vode na vatri… Kada pripremate večeru u svom domu, kuhinja nikad nije tiho mjesto. Zamislite kako je tek u profesionalnoj kuhinji u kojoj se 18 natjecatelja bori za titulu chefa pod budnim okom strogog, ali i pravednog glavnog chefa Toma Gretića?

image

Tom Gretić glavni je chef u novom kulinarskom showu "Hell‘s Kitchen"

RTL

Malo je reći da je na setu novog i dugoočekivanog kulinarskog showa „Hell‘s Kitchen Hrvatska“ u produkciji RTL-a uzavrela atmosfera.

Tu ima i žamora i galame, a osim vrhunskih delicija, često se kuhaju i drama i stres. Sve to, u kratkom vremenskom roku uz visoku dozu adrenalina, može utjecati i na neke kulinarske nevolje pa čak i nedopustive pogreške koje pojedine natjecatelje mogu stajati uspjeha.

image

"Hell‘s Kitchen Hrvatska" studio prostire se na 1500 kvadrata, a Prima je opremila većinu

RTL

Karizmatični chef Tom Gretić već je u prvoj epizodi dokazao da od kandidata u „Hell‘s Kitchenu“ očekuje samo najbolje. Novu sezonu uzbudljivog kulinarskog showa od 31. siječnja možete pratiti od srijede do petka od 21.15 sati na RTL-u.

Da osim gastro delicija i interijer bude na visokom nivou pobrinula se Prima koja je opremila veći dio studija od 1500 kvadrata.

image

Na udobnim Prima stolicama Athena smjestit će se gosti u restoranskom dijelu

Prima

Prima namještaj za svaku prostoriju seta kulinarskog showa

Zasigurno ste u restoranskom dijelu seta uočili Primine stolove i stolice Athena, kao i stol Pablo te tamnoplavu fotelju Tenor na kojoj u svom uredu sjedi chef Gretić, dok se s druge strane stola na žutim foteljama Tundra iz Prima ponude izmjenjuju sous chefovi i natjecatelji novog showa koji je već zadobio simpatije javnosti.

No, osim što zajedno kuhaju pred kamerama, 18 natjecatelja showa „Hell‘s Kitchen Hrvatska“ zajedno i živi.

Prima je modernim namještajem vlastite proizvodnje i dekoracijama brendova COCO maison i Atmosphera u domu natjecatelja opremila kuhinju, blagovaonicu, dnevnu sobu, spavaću sobu, kupaonicu i vrt.

image

U potpuno opremljenoj modularnoj kuhinji Julija iz Prima ponude natjecatelji će kuhati sebi za gušt

Prima

Za razliku od uglancane profesionalne crvene i plave kuhinje u kojima se natjecatelji bore za pobjedu, u Priminoj modularnoj kuhinji Julija kuha se za gušt, kad se sve strasti utišaju.

image

Korpus Primine kuhinje Julija je u drvnom dekoru San Remo, a fronte su modernoj sivoj boji

Prima

Postanite i vi najbolji chef

S elegantnim sivim frontama, opremljena svim potrebnim aparatima poput Gorenje ugradbene perilice posuđa ili Amica pećnice, Julija je uz stol Pablo i stolice Vita u blagovaonici, savršen dodatak domu natjecatelja.

image

Moderan i praktičan otok čini kuhinju Julija još atraktivnijim dodatkom seta showa "Hell‘s Kitchen Hrvatska"

Prima

Inspirirajte se fenomenalnim jelima i atraktivnim interijerima showa „Hell‘s Kitchen Hrvatska“! Uz Prima kuhinju po mjeri u svom domu i vi možete postati najbolji chef.

image

Kuhinju po mjeri Liberta kupite uz 50% popusta na prima Mjesecu kuhinja

Prima
image

Prima kuhinja po mjeri Perla dostupna je u raskošnoj paleti boja i snižena je 50%

Prima

Uvjerite se u kvalitetu i estetiku Prima kuhinja te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook, Instagram, TikTok i Pinterest profilu.

* GRATIS Gorenje perilica odnosi se na iznos kuhinje po mjeri s uštedom.

Perilice širine 60 cm:

Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 6.700,00 € i 3 GORENJE aparata - GRATIS GORENJE perilica GV673C62 u iznosu od 699 €. Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 4.700,00 € i 3 GORENJE aparata - GRATIS GORENJE perilica GV663D60 u iznosu od 609 €. Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 2.700,00 € i 3 GORENJE aparata - GRATIS GORENJE perilica GV642D61 u iznosu od 499 €.

Perilice širine 45 cm:

Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 2.700,00 € i 3 GORENJE aparata - GRATIS GORENJE perilica GV561D10 u iznosu od 529 €.

* GRATIS Pizza set dobivate uz kupovinu ugradbenih Gorenje pećnica modele: BPS6737E03X, BPS6737E14X, BPS6737E14BG i BPSAX6747A08BG koji su dostupni u Prima salonima te nakon registracije. Ponuda vrijedi za kupovinu u Prima salonima i na webshopu. Više informacija saznajte na našem blogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:35