Radite u ugostiteljstvu i željni ste novih znanja? Prijavite se za stipendiju koja će vas odvesti na najbolja svjetska učilišta

Stipendist Grgo Bačelić, Ivan Jug, Hrvoje_Zirojević

 /Coca Cola Hbc Hrvatska

Ambiciozni kuhari, slastičari i djelatnici u ugostiteljstvu znaju da je za titulu najboljeg potrebno mnogo rada i edukcije, uz stalno propitkivanje uvriježenih praksi te pomicanje granica vlastitog iskustva. Stipendije Raise the Bar namijenjene su upravo onima koji su u stalnoj potrazi za usavršavanjem i onima koji znaju da tako doprinose cijelom ugostiteljskom i turističkom sektoru.

Kuhari, slastičari i osoblje za posluživanje u restoranima mogu se do 31. siječnja 2022. prijaviti za priliku da svoj profesionalni razvoj nastave na jednom od renomiranih svjetskih učilišta, kao što su Le Cordon Bleu i Ecole Ducasse. Sve što je potrebno za sudjelovanje jest ispuniti prijavni obrazac te priložiti motivacijsko pismo na raisethebar.hr/stipendija.

Prvi dio procesa odabira je analiza pristiglih prijava tijekom kojeg će predstavnici Odjela za ljudske potencijale Coca-Cole HBC Hrvatska i članovi tima Raise the Bar u obzir uzeti motivaciju kandidata, njihovo osnovno iskustvo te planove za budući razvoj. Odabrani stipendisti moći će se pohvaliti da su ih kao najbolje prepoznali vrhunski stručnjaci jer će kandidate u drugom dijelu testirati chefovi Hrvoje Zirojević, Marko Gajski, Igor Gudac i Bruno Vokal te voditelj i suvlasnik restorana Noel, Ivan Jug.

image

Stipendist Tibor Klobučar, Igor Gudac

/Coca Cola Hbc Hrvatska

Kandidati koje traži Coca-Cola HBC Hrvatska su profesionalci, stariji od 18 godina, koji će svojim znanjem i zalaganjem nastaviti razvijati svoju karijeru i podržati dugoročan razvoj hrvatskog ugostiteljstva. Grgo Bačelić, jedan od ovogodišnjih Raise the Bar stipendista i kuhar restorana Kut510 koji trenutno pohađa edukaciju na Le Cordon Bleu Istanbul, sažeo je što znači biti dio projekta Raise the Bar:

Stipendija Raise the Bar za mene je jedan veliki korak naprijed u karijeri. Pokazatelj da se rad, trud i ustrajnost uvijek isplate te da će netko to prepoznati u vama. Le Cordon Bleu škola mi svakim predavanjem i svakim satom u kuhinji ukazuje koliko zapravo moram raditi na sebi i graditi svoje znanje. Mladim ljudima, željnim napretka, ovo je jedinstvena prilika da sebi i našoj zemlji pružimo ono najbolje. Ako sebe ne motiviramo i ne postavimo više ciljeve i želju za napretkom, jednostavno stojimo na mjestu“.

Ako ste se prepoznali u ovom opisu i ako vjerujete da biti najbolji nije nešto što se može jednokratno zaslužiti već je nešto što se kontinuirano opravdava, prijavite se za stipendiju Raise the Bar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. prosinac 2021 14:40