GLADNI? IMAMO RJEŠENJE!

Restoran u kojem ćete uživati u brzom i kvalitetnom ručku

promo 

Samoposlužni restoran Lucija u hotelu Antunović sa svojom svakodnevnom ponudom svježih namirnica, nezaobilazno je mjesto za brz i kvalitetan ručak, kako s poslovnim partnerima i kolegama tako i s prijateljima i obitelji.
image

promo

U ugodno i jednostavno uređenom restoranu prevladava eklektičan dizajn, upadljive boje u kombinaciji s toplinom drveta. Restaurant Lucija je moderno uređeni samoposlužni restoran sa svakodnevnom ponudom svježih namirnica.

Podijeljen na nekoliko sekcija - jela s roštilja, gotova jela, prilozi, salata bar i slastice, u kojima će zasigurno svatko pronaći nešto za svoj ukus. Nezaobilazno je mjesto za brzi i kvalitetan ručak, kako s poslovnim partnerima i kolegama tako i s prijateljima i obitelji.

Osim raznolike i bogate gastronomske ponude u restoranu Lucija možete zasladiti svoje nepce sladoledima iz domaće proizvodnje te osvježavajućim ledenim kavama i smoothijima.

image

promo

image

promo

Iz raznovrsne ponude, koja se stalno nadopunjuje, za vas smo izdvojili:

  • bogat izbor hrvatskih tradicionalnih jela
  • velik izbor pizza i sendviča
  • raznovrstan izbor nacionalnih i internacionalnih specijaliteta
  • WOK show cooking - gosti sami biraju namirnice za svoj WOK
  • salata bar s izborom svježih salata, blanširanog povrća i velikim izborom dresinga
  • slastičarnica s bogatom ponudom kolača i torti
  • izbor modernih bistro jela iz a la carte ponude
  • svakodnevne specijalne ponude
image

promo

image

promo

image

promo

image

promo

Osim dnevne ponude, u restoranu vas svakodnevno očekuju i 2 dnevna menu po izboru Chefa kuhinje. Menu 1 – juha, glavno jelo, prilog po vlastitom izboru, svježa salata po cijeni od 69,00 kn. Menu 2 – glavno jelo, prilog po vlastitom izboru, svježa salata i kolač po vlastitom izboru po cijeni od 79,00 kn.

image

promo

Dnevnu ponudu i menu-e Chefa kuhinje možete pronaći na web stranici hotela Antunović te na Facebook stranici Samoposlužni restaurant Lucija.

Posjetite samoposlužni restoran Lucija, koji se nalazi u prizemlju hotela Antunović na adresi Zagrebačka avenija 100A i uvjerite se sami u izvrsnost i raznolikost svakodnevne ponude jela, slastica i osvježavajućih napitaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 09:34