PROMO

Sjajna ideja!

Yello
 /Yello
Donosimo dobre vijesti! Napokon smo pronašli Yello koje kuhanje čini lakšim i zabavnijim!

U itekako izazovnoj godini kao što je ova, 2020. – pronašli smo mladi tim entuzijasta koji je zbog velike ljubavi prema hrani osmislio Yello – potpuno novi način pripreme obroka u vlastita četiri zida! Yello je ukratko Vaših ruku djelo tj. posve novi lifestyle pripreme obroka od točno doziranih namirnica. Upravo takav tzv. meal kit sustav već godinama funkcionira van granica Lijepe naše, a sada se napokon posrećilo i nama! Da, ovo zvuči sve bolje i bolje jer izgleda da je našim nevoljama u kuhinji napokon došao kraj! Činjenica je da imamo sve manje vremena – a želimo jesti zdravo i kuhano. Zbog toga se često odlučujemo za naručivanje hrane upitne kvalitete, no to nas jednostavno ne ispunjava. Srećom, stigao je Yello i baš zbog toga sada sa sigurnošću tvrdimo da je hrvatska gastro scena bogatija za posve inovativan sustav koji štedi novce, vrijeme i ono najvažnije – živce!

image
Yello
/Yello

NEMA BACANJA HRANE : Jedinstveni koncept koji neiskusne kuhare pretvara u prave chef-ove!

U Hrvatsku je napokon stigao jedinstveni koncept paketa za kuhanje! Hrvatska inačica istog koja nosi vrlo pamtljivo ime - Yello sadrži sve potrebno za pripremu ukusnog jela – kvalitetne i svježe namirnice, dozirane sastojke, brzu narudžbu te jednostavne i fine recepte koji omogućuje više uživanja u kuhanju s manje stresa. Svi smo se barem jednom našli u situaciji u kojoj se pitamo „Što ćemo za večeru?“ ili u onoj u kojoj krenemo pripremati jelo, a zaboravili smo kupiti sve potrebne namirnice. Kad tome dodamo užurbani način života u kojem ne stignemo isplanirati pravilne obroke, najgori scenarij je glad. Otvorimo li Yello kutiju s namirnicama, u njoj ćemo pronaći namirnice visoke kvalitete, precizno dozirane za svaki recept, što znači da nema bacanja viška hrane! Sve namirnice stižu hladne i svježe u izoliranoj kutiji koja drži temperaturu i do 48 sati, tako da ne morate žuriti s pripremom jela. Ponuda jela bazirana je na sezonski i lokalno uzgojenom povrću i mesu u suradnji s nekoliko OPG - ova i malih proizvođača. Svaka namirnica i sastojak zapakirani su u svoju ambalažu koja je većinom papirnata ili staklena kako bi se očuvao okoliš. Čini se da dostava svježih i kvalitetnih namirnica koje stižu ravno na vaš kućni prag više nije samo bajka o kojoj možete čitati u knjigama već realnost. U svega nekoliko klikova, svaki tjedan odaberite ukusne recepte poput Pad Thaia, mandžurijske piletine ili pak rižota s gljivama za koje ćete dobiti namirnice visoke kvalitete, precizno dozirane, ali i recept! Zvuči idilično, zar ne?

image
Yello
/Yello

TKO JE YELLO?

Saša Čubrić, veliki entuzijast za hranu prilikom jednog putovanja u London zaljubio se u ovakav koncept prehrane. Nakon što je na poznatom Otoku okusio čari meal kit-a, poslovna odluka se nametnula sama od sebe. Zajedno s partnerom – prvi je odlučio dovesti ovaj svjetski hit u Lijepu Našu!

  • Prije svega, veliki sam ljubitelj hrane i volim isprobavati razna jela sa svih strana svijeta. Međutim, uvijek bi naišao na problem da mi u kuhinji nedostaje baš taj jedan bitan začin ili sastojak. Sama pomisao na odlazak u trgovinu samo zbog jedne stvari izbacila bi me iz takta. S druge strane, znalo mi se događati da imam previše namirnica kojima prođe rok jer ih u užurbanom načinu života nisam imao kada potrošiti. Uvijek polazim od sebe stoga mi je cilj bio ponuditi kupcima mogućnost da jedu ukusno, raznovrsno i kvalitetno bez brige i stresa oko odabira i kupnje namirnica. – navodi mladi poduzetnik!
image
Yello
/Yello

Yello je zapravo namijenjen svima, pa tako i onima koji nemaju zavidne kulinarske vještine. Prateći jednostavne recepte i jasne korake svatko može postati chef!

  • Naši recepti su razrađeni do najsitnijeg detalja pa tako na njima slikovito vidite i kako narezati npr. luk ili papriku te koji korak u kojem trenutku napraviti! – zaključuje Saša!
image
Yello
/Yello

I naravno, šećer za kraj. Sigurno se pitate kako naručiti svoje Yello? Kroz jednostavan proces naručivanja na web stranici www.yello.hr. Svaki tjedan nudi se niz ukusnih recepata za razna domaća i svjetska jela. Prilikom odabira jela, birate želite li obrok za dvoje ili četvero te isto tako za koliko dana u tjednu. Kada se Yello paket preuzme u željenom terminu, sve što vam preostaje jest spojiti dobiveno u nezaboravno i ukusno jelo.

Dobar tek!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:35