PRIJAVITE SE!

Sudjeluj u nagradnom natječaju i osvoji stipendiju vrijednu 60 tisuća kuna!

Aspira i Dobra hrana NN
Aspira i Dobra hrana

Visoka škola Aspira, u suradnji s magazinom Dobra hrana, provodi nagradni natječaj pod nazivom „Dobra hrana i Aspira te nagrađuju stipendijom za studij Gastronomije!“ za preddiplomski stručni studij gastronomije.

Ovim natječajem želimo pronaći visoko motiviranog kandidata kojeg ćemo nagraditi stipendijom u iznosu od 60 tisuća kuna za preddiplomski stručni studij gastronomije. Završetkom studija stječete 180 ECTS bodova i titulu stručnog prvostupnika/ prvostupnice međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu, smjer Gastronomija, a studirati možete na Aspirinim studijima u Splitu ili Zagrebu.

Studij gastronomije omogućuje studentima da nauče uz tajne gastronomije i enologije, i znanja iz područja marketinga, vođenja financija, upravljanja ljudskim resursima te su u potpunosti spremni za izradu poslovnog plana.

Od vas očekujemo da nam opišete svoj jelovnik iz snova, složite nekoliko jela s kojima biste nas oborili, opišite, dajte mašti na volju jer pet najkreativnijih prolaze u finale.

Prijave se dostavljaju putem web obrazaca dostupnog na linku.

Prijavi za natječaj traju do subote, 31. srpnja u ponoć.

U utorak, 14. kolovoza provjerite jeste li među finalistima nagradnog natječaja.

Ime dobitnika odnosno budućeg studenta objavljujemo 31. kolovoza na portalu Dobra hrana.

Više o stipendiji i pravilima nagradnog natječaja potražite OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:05