SAMO 2% MASNOĆE

Tko kaže da ne možeš biti i sit… i fit?

„I SIT… i FIT izazov“
 /Pik Vrbovec
Osvoji pametni sat i tablet u PIK-ovom natječaju kroz koji te vode trener Edo Mehmedović i nutricionistica Karmen Matković Melki

U životu je najvažniji balans. Živjeti zdravo često podrazumijeva potrebnu samodisciplinu koja se stječe osvještavanjem i prihvaćanjem zdravih navika – od odabira zdravijih i nutritivno kvalitetnih namirnica do redovite tjelovježbe.

KAKO DO SUPER NAGRADA

Upravo s tim ciljem, PIK šunke pokreću „I SIT… i FIT izazov“ u kojem možete osvojiti pametni sat i tablet. Sve što trebate napraviti je prijaviti se za sudjelovanje u natječaju na web stranici PIK Vrbovca do 31.3.2021. Na mail će vam stizati izazovi koje trebate objaviti na svom Instagram profilu, a kroz cijeli proces vode vas već dobro poznata lica sit i fit scene – trener Edin Mehmedović i nutricionistica Karmen Matković Melki.

Odvažite se i usvojite zdravije navike. PIK šunke će vam u svakom izazovu biti pomoć kao idealan sastojak u ukusnom i jednostavnom receptu, ali i izvrstan partner za sve koji treniraju i vode aktivan život.

UZ PIK ŠUNKE LAKO JE BITI I SIT… I FIT!

PIK Šunka u ovitku i PIK Kuhana šunka u sebi sadrže samo 2% masnoće, zbog čega su idealan odabir za sve one koji žele ukusno jelo, ali pritom paze na svoje tijelo. Izrađuju se od najkvalitetnijih komada svinjećeg buta, a sav višak masnoće uklanja se ručno. Ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju, a imaju i smanjen udio soli od 25%. Najbolje će doći do izražaja u osvježavajućim salatama, sendvičima, kajgani ili pak tjesteninama, a ulovite li sami sebe kako u ponoć stojite pred hladnjakom, bez grižnje savjesti posegnite za kojom šnitom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:54