Uskršnja gozba Hilton restorana za vas blagdanski stol

EASTER BOX
Hilton restorani za vas pripremaju ukusne blagdanske gastronomske pakete-Easter box

Kako bi Vaša obitelj u potpunosti mogla uživati u čaroliji Uskrsa ove godine, Hilton restorani pripremili su tradicionalne uskršnje specijalitete. U ovoj ponudi – EASTER BOX – Vaša obitelj i prijatelji mogu uživati u uskršnjem doručku, ručku ili slasticama. Svježe pripremljenu hranu i kolače, Hilton restorani dostavit će na vašu adresu na području grada Zagreba, a zbog svježine i kvalitete pripremljenih namirnica, željeni paket potrebno je naručiti dan ranije. U ponudi EASTER BOX možete izabrati:

  • PAKET USKRŠNJI DORUČAK za 4 osobe – pinca, kuhana šunka pečena u kruhu, domaće kiselo vrhnje i sir (OPG Perko), kuhana jaja, mladi luk i rotkvica (OPG Perko), francuska salata i ribani hren. Paket je dostupan po cijeni od 250 kn.
  • PAKET USKRŠNJI RUČAK za 6 osoba – domaći kruh, pinca, pečena janjetina, pečeni teleći kare, krumpir iz pećnice, francuska salata, mladi luk i rotkvica (OPG Perko). Paket je dostupan po cijeni od 670 kn.
  • PAKET SLATKI USKRS – mini orahnjača 2 komada, mini makovnjača 1 komad, mini rogač 1 komad. Ovaj paket od 1 kg slastica dostupan je po cijeni od 110 kn.
image
EASTER BOX

Detaljnu ponudu možete provjeriti i na njihovoj web stranici (linkat: https://www.zagrebcityhotels.hr/posebne-ponude/posebna_ponuda-342-easter-box), a za više informacija možete ih kontaktirati putem telefona: +385 1 600 1908 i e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

image
EASTER BOX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 20:25