Ovaj bogati sendvič, koji je osmislila naša Slavica Šagolj, vrlo lako može postati brzi međuobrok ili ručak usred užurbanog dana. Osim što je fotogeničan napunit će vas i energijom, pa sasvim zisugurno nećete pregladniti do idućeg obroka, jedino postoji opasnost da ćete poželjeti opet pojesti isto. Ali, i to je u redu, počastite se!
Za dvoje će vam trebati:
- 4 kroasana
- 150 g dimljenog lososa
- 4 jaja
- 2 žlice sezama
- svježi bosiljak
- 12 do 15 kapara
- 100 g sirnog namaza
- 2 žlice vrhnja
- 1 žlica nasjeckanog vlasca
- 50 g maslaca
- sol
- papar
Priprema:
Kroasan prerežite. Od sirnog namaza, vrhnja i vlasca napravite fini kremasti namaz kojim premažite kroasan. Na namaz složite dimljeni losos. Posipajte tostiranim sezamom i kaparima. Maslac otopite na tavi, ispecite jaja na oko. Posolite ih i popaprite po želji. Ispečena jaja stavite na vrh svih namirnica.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....