![Pacific football fish](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/05/21/k_33540501_640.jpg)
Trebat će vam:
pola kilograma trlji sok od limuna i naranče |
![SPECIJAL_JL_Dobra Hrana
Trilj, 041216
Kuhari Hrvoje Zirojevic i Braco Sanjin pripremaju tradicionalni dalmatinski blagdanski rucak na imanju Krolo u mjestu Strmen Dolac kod Trilja. Na fotografiji: Braco Sanjin priprema filete od trlje marinirane u limunu i naranci
Foto: Tom Dubravec / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/12/24/12/zirojevic_sanjin43-061216.jpg)
Priprema:
Trlje isfiletirajte i uronite u iscjeđeni sok od naranče i limuna. Spremite ih u hladnjak na pola sata i poslužite sa lisnatom salatom poput matovilca ili rikule.
pola kilograma trlji sok od limuna i naranče |
Trlje isfiletirajte i uronite u iscjeđeni sok od naranče i limuna. Spremite ih u hladnjak na pola sata i poslužite sa lisnatom salatom poput matovilca ili rikule.