Trebat će vam:
600 g svinjskog ili miješanog mesa
1 veći luk
2 češnja češnjaka
1 mrkva
2 krumpira
2 žlice masti ili ulja
1 žlica slatke paprike
1⁄2 žličice ljute paprike
1 lovorov list
400 ml temeljca
sol i papar
Priprema:
Zagrijte mast i prepržite meso, koje ste prethodno nasjeckali na kockice, dok ne dobije boju. Luk i češnjak nasjeckajte na sitno, a mrkvu i krumpir na kockice. U lonac ubacite luk, krumpir i mrkvu pa pirjajte dok luk ne poprimi boju. Dodajte češnjak, slatku i ljutu papriku i kratko popržite. Ulijte temeljac, dodajte lovorov list, posolite i popaprite. Kuhajte 30-ak minuta dok meso ne omekša, a umak se zgusne. Poslužite uz krišku kruha.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....