![27636330](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/07/26/k_27636330_640.jpg)
Sastojci:
4 srednje cikle 2 jabuke oko 400 ml vode 100 ml vrhnja za kuhanje 50 g feta sira svježe mljeveni papar i sol malo limunova soka |
![Zagreb, 260814.
Hladne juhe osmislila je i skuhala Vana Babic, urednica web-a dobrahrana.hr. Juhe su povrtne, intenzivnih boja sa zanimljivim dodacima.
Na fotografiji: Juha cikla.
Foto: Berislava Picek / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/8/26/9/hladne_juhe6-260814.jpg)
Kuhanu ciklu narežite na komadiće. Jabuke ogulite, a zatim naribajte pa zajedno sa svim preostalim sastojcima stavite u blender i miksajte dok ne dobijete gustu i jednoličnu smjesu. Kušajte nedostaje li vam začina te po potrebi jače začinite. Ova juha izvrsna je i hladna pa je prije posluživanja ohladite najmanje pola sata u hladnjaku. Poslužite sa žlicom kiselog vrhnja i prepečenim kruhom.