SLANUTAK NA GUSTO
Trebat će vam:
1 veći luk
3 režnja češnjaka
1 konzerva pelata
2 mrkve
1 manji komad celera
2 konzerve slanutka
1 žličica dimljene paprike
1 žličica kumina
sol i papar
mladi luk
kruh
maslinovo ulje
Priprema:
Na maslinovu ulju pirjajte sitno sjeckani luk. Pustite da poprimi boju pa dodajte protisnuti češnjak. Ubacite i sitno sjeckanu mrkvu i celer. Pirjajte još kratko pa dodajte dimljenu papriku, kumin, sol i papar, malo šećera i pelate. Po potrebi dodajte i malo vode. Kuhajte dok mrkva ne omekša. Ubacite slanutak koji ste isprali. Kuhajte još 10-ak minuta. Za to vrijeme tostirajte kruh. Poslužite slanutak uz kruh i salatu po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....