400 g zobenih pahuljica
80 g slanih kikirikija
70 g suncokretovih sjemenki
120 g grožđica
2 žlice kikiriki maslaca
2 žlice kokosova ulja
3 žlice rižina sirupa (ili nekog drugog tekućeg zaslađivača)

Na pari otopite kokosovo ulje, kikiriki maslac i sirup. Zatim prelijte preko zobenih pahuljica koje ste promiješali s kikirikijem i suncokretovim sjemenkama te dobro izmiješajte. Lim za pečenje prekrijte papirom za pečenje, prebacite zobene pahuljice na njega, ravnomjerno rasporedite te pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 12 minuta, miješajući sastojke nakon 5 minuta. Kada je gotovo, ostavite da se ohladi te tek tada umiješajte grožđice u gotovu granolu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....