Iako perad najčešće pripremamo na klasičan način, u pećnici uz povrće, ovog puta donosimo dva malo drugačija recepta. Za početak, koristimo posljednje tople i sunčane dane i radimo pile ispod cigle na otvorenom. Naravno, ako vas kiša u tom naumu spriječi, pile na ovaj način možete ispeći i u pećnici, samo se prilagodite novim uvjetima na zatvorenom. Uz ovako pripremljen ručak, neće vam trebati baš ništa drugo, osim možda zdjele salate. Ipak, ako želite, krumpirići ili pečeno povrće uvijek su dobra ideja.
Ako vam pak u ruke dođe lijep, veliki kokot, za vas imamo recept s kojim nema greške. Naš suradnik Zoran Šimunić Šime nedavno nam je otkrio recept za kokota s pire krumpirom, graškom i umakom, koji će zahtijevati nešto dulju pripremu od pileta, ali će biti intenzivniji i još slasniji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....