Brzo, a ukusno

Kremasta tjestenina gotova u samo 10 minuta sve je što nam treba nakon napornog dana

 Lauripatterson/Getty Images
Rezanci s maslacem od kikirikija i čilijem odlično su jelo za one dane kad vam se jede nešto baš jako fino

Priprema: 10 minuta • Kuhanje: 10 minuta • Porcija: 2

Trebat će vam:

3 žlice maslaca od kikirikija
1 režanj češnjaka
1 žlica sojina umaka
1 žličica pahuljica čilija
sol i papar
rezanci po želji
mladi luk

image
Lauripatterson/Getty Images

Priprema:

U posudici pomiješajte maslac od kikirikija, protisnuti češnjak, malo ribanog ili đumbira u prahu, sojin umak, pahuljice čilija te po potrebi dodajte sol i papar. Trebate dobiti kremasti umak. Rezance skuhajte prema uputama na pakiranju i dio vode dodajte u umak s maslacem od kikirikija. Sve dobro pomiješajte pa dodajte rezance i sjedinite. Pospite mladim lukom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:42