SOČNE BOBICE

KUHAMO S GROŽĐEM: Kobasice s grožđem

 Marko Miščević
Nakon što se zasitite svježih sočnih slatkih bobica, iskoristite ih za pripremu slanih jela i deserta!
450 g svježih kobasica po izboru
2 glavice luka
4 češnja češnjaka
prstohvat sjemena gorušice
150 g svježeg grožđa
2 žlice vinskog octa
3 žlice suncokretova ulja

Marko Miščević

Na zagrijanu tavu stavite ulje i kobasice te kratko ispržite. Dodajte na kriške narezani luk i češnjak te pržite oko 10 minuta dok luk ne uvene. Zatim dodajte sjemenke gorušice, svježe grožđe i vinski ocat te sve pirjajte na laganoj vatri oko 15 minuta. Svakako pripazite da sva tekućina ne ispari jer mora ostati malo umaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:09